torstai 18. elokuuta 2016

Erinomainen kenraali - enteileekö hyvää vai huonoa kisaa?

Eilen Mörkön kanssa tämän syksyn ensimmäisissä treeneissä. Kyllä meillä vaan oli mukavaa :) Mörkö alkaa olla sellaisella osaamistasolla, että asiat vain sujuu. Keinu ja puomi vaatii molemmat vielä jatkuvaa työstämistä, mutta muutoin Mörkön kanssa on tosi kiva tehdä ja treenata.

Ennen omaa vuoroamme muistuttelin yhden kerran puomin alastulon, onneksi ei mitään ongelmaa. Tehtiin jokunen esteen tarjoaminen ja näitä on hyvä tehdä kyllä säännöllisesti. Jostain syystä Mörköllä on vahvasti ajatus minussa joten lähtee kyllä hypylle mutta kääntyy heti takaisin. Tästä syystä taas Mörkö ei näe esteen taakse heitettyä palloa... täytyy tätä nyt työstää aktiivisemmin, niin saadaan tarjoamisen lisäksi fokus eteen.

Tehtiin todella pitkää rataa pätkissä ja vain osittain. Alkuun kaksi eri versiota keinulle ja keinulla palkka. Mörkö meni keinun kivasti, ei näyttänyt viikonlopun kisat rasittavan suoritusta. Seuraava pätkä puomille, mistä todella hyvä kontaktille osuma ja palkka. Loppuun rallattelin suoraa ja helppoa ja hyvästä etenemisestä ja estefokuksesta palkka eteen. Tämä riittikin meille, jäi kummallekin hyvä  mieli.

Kotiin ajellessa jäin miettimään oliko tällainen "kaikki onnistuu" treenit hyvä vai huono juttu viikonlopun PMien kannalta. Päätin olla olematta taikauskoinen, täysillä tehdään niillä taidoilla mitkä meillä on.

Tänään Mörköllä oli kylpypäivä niin saatiin turkki takuttomaksi ja peppu ajeltua. Nyt kehtaa mennä kisoihin siistinä miehenä.

Tikru kävi elämänsä ensimmäisen kerran fyssarilla eilen ja en ollut yhtään yllättynyt että lantion seudulla oli vinoutta ja jumia. Tikru ei pystynyt makaamaan kyljellään, mutta onneksi taita fyssari hoiti Tikrun istualteeen. Jo nyt näkyy takaosassa positiivista muutosta, mutta taisi kroppaan jäädä vielä toisenkin hoitokerran verran hoidettavaa. Niin jumissa oli kuitenkin. Hieman harmittaa että kaivarin näyttely on tulevana viikonloppuna ja Tikru ei pääse siellä näyttämään hyvää takaliikettään mutta minkäs teet. Ollaan tehty se mikä tässä ajassa oli mahdollista, jatkohoidot on varattu tulevaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti