tiistai 9. elokuuta 2016

Pientä aivopähkinää leijonille

Koska Tikru oli suorastaan ärsyttävän energinen tänään, niin kaivoin "lätkän" esille. Eli pitkän tauon jälkeen vahvistin korokkeella pyörimistä (takajalat maassa). Tikru muisti tehtävän tosi hyvin ja muutaman kerran astuin pyörimisen tielle jolloin pääsin palkkaamaan oikeasta seuraamispaikasta. Kerran kokeilin jopa niin että Tikrun ollessa vieressä otinkin 10cm askeleen pois päin. Tikru hakeutui heti jalan viereen. Fiksu poika! Loppuun vielä muutama helppo pyörähdys.

Mörkö sai vastapainoksi treenata kapulan pitoa. Ensin annoin lelun suuhun, käskystä irti ja palkka. Sama kapulalla. Ja loppuun vielä lelulla. Mörkö piti ehkä parhaiten ikinä kapulaa sen pari sekunttia mitä maltoin odottaa ennen irroittamis-käskyn antamista. Hieno homma että pureskelu oli nyt poissa. Minun pitäisi malttaa mieleni ja kasvattaa maltillisesti pitoaikaa parista sekunnista kunnon pitoon... mutta kun on niin vaikeaa, minulle.

Illalla kävin vielä hallilla tekemässä Mörkön kanssa puomin alastuloa niin että olen itse oikealla puolella. Tehtiin tätä myös pikaisesti sunnuntaina ja voi että kun oli vaikeaa. Minun ollessa toisella puolella niin ei mitään ongelmaa. Tänään tavoitteena hyvän mielen treenit ja onnistumisia. Mörkö oli niiiiin innoissaan kun pääsi treenaamaan :) Alkuun muutama pelkkä alastulo, yksi loikka muut hyviä. Pari kokonaista puomia ja loppuun vielä pari pelkkää alastuloa. Jostain syystä Mörkö kyttäs mun käsiä, vaikka etupalkka olikin käytössä. Tehtiin vielä yksi pujottelua mistä palkkaus ja hetken mietinnän jälkeen yksi puomin alastulo.

Sinällään harmi ettei yksikään osuma ollut täydellinen, mutta kuten treeniä ennen oli päättänyt olla nillittämästä ja koittaa kasvattaa Mörkön hieman kadonnutta itseluottamusta. Toki en loikasta palkannut, mutta en mitenkään muuten sanonut Mörkölle etten tällaisesta tykkää. Iloisesti Mörkö tarjosi uutta toistoa paremmalla osumalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti