keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tikrua Mörköä tuuraamassa

Olin varannut Mörkölle osteopaatin yhtään ajattelematta keskiviikoksi, joten Mörkön treenithän jäivät luonnollisesti väliin. Mörköllä oli pientä jumia oikeassa lavassa, johtuen luultavasti siitä että pieni silkkiterrieri onnistui mökillä jotenkin juoksemaan Mörköä päin niin että Mörkö teki kunnon ilmavoltin. Muuta jumia ei ollut ja seuraavan kerran sitten vuoden vaihteessa näytille. Mörkön meno oli omaankin silmiin näyttänyt hyvältä, kiva ettei oma mutu valehdellut.

Joten, koska Mörkö huilaili niin Tikru pääsi "tosi toimiin". Eihän Tikru vielä osaa siinä määrin että olisi voinut varsinaisesti koulutukseen osallistua, mutta kiva että on toinenkin koira minkä kanssa tarvittaessa tuurata Mörkön treeneissä.

Muiden treenatessa me treenattiin mattoa ja matolla maahan menoa. Hyvin pystyi Tikru keskittymään tehtäväänsä, vaikka radalla meni haukkuva koirakin. Muiden tehtyään vuoronsa ja kentän vapauduttua tehtiin pari kierrosta rengasta. Ei renkaan idea ihan vielä ole Tikrulle selvinnyt, muttta kovasti aivot työskenteli. Toisena asiana kokeiltiin ensimmäistä kertaa puomin laskevan osan juoksuttamista puomin palan ollessa maassa. Hyvin Tikru meni namikupille joka kerran juosten koko puomin pätkän. Ainakin nyt Tikru teki tosi kivalla tekniikalla kontaktia, ottaen viimeisen kosketuksen ensimmäisen poikkipuun alle. Paremmin Tikru toki saisi laukata, mutta ei sitä ensimmäisellä kerralla voi kaikkea saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti