tiistai 9. elokuuta 2016

Tikrun alaluokat alkoivat

Viimein Tikrulla alkoi säännölliset treenit! Ja varsin mukavan oloisella ohjelmalla mennään jouluun saakka. Toivon että edes kerran tai kaksi pääsisi itsekseenkin treenaamaan, mutta jäänee nähtäväksi. Vapaavuoro-oikeuden kuitenkin ostin halliin, niin ei jää siitä kiinni. Omalla ajalla olisi kiva aloittaa puomia, kun en nyt kesällä saanut kuitenkaan aikaiseksi aloitettua puomin treeniä.

Ihan alkuun tehtiin matolle rauhoittumisen alkeita, tarkoitusena rakentaa matosta "lataamo". Viikon verran mietin että onko tuossa mitään järkeä, mutta eiköhän siitä ole kun Tikru on niin hirveän kierroksilla käyvä. Aikaisempien kohdetyöskentelyjen tausta näkyi siinä että Tikru hakeutui matolle koko ajan ja jopa meni käden perässä maahan - vaikka ympärillä oli muita koiria ja ihmisiä häiriönä. Olen yllättynyt.

Näytettiin meidän leikkiä, mutta ei kovinkaan pitkään vaan leikitty sillä Tikru väsyy leikkiessään nopeasti. Otettiin mukaan hypyn tarjoamista ja Tikruhan tarjosi. Pienen tauon jälkeen tehtiin vielä muutama toisto hypyn tarjoamista.

Vaikka tuntui ettei tehty pahemmin mitään, niin voi ihmettä miten väsynyt pieni oppilas kotona illalla olikaan. Hyvä muistutus meille jokaiselle, että pelkästään aivotyö väsyttää. Tikruhan ei varsinaisesti tehnyt mitään uutta (paitsi maahanmeno), ihan vain ympäristöön häiriön lisääminen näemmä oli kuormittanut koiraa. Muuten Tikrun tekemisessä ei näkynyt laisinkaan häiriöiden olemass olo joten tästä on kyllä tosi kiva jatkaa Tikrun alaluokkien suorittamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti