keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Tikru treenaa - pussi!

Sainpas ostettua Tikrulle alkeistunnin! En tiedä kumpi meistä oli enemmän into piukassa, minä vai Tikru :) On se vaan hauska otus, niin erilainen kuin Mörkö. Oikea räyhä-Petteri mutta kuitenkin rakastettava kainaloeläin.

Aloitettiin treenit tutustumalla ensimmäistä kertaa pussiin. Yleensä opetan tekniset ja uudet asiat Tikrulle nameilla, mutta nyt päätin käyttää suoraan lelua. Kolme toistoa helpotetusta, neljäs ilman apuja. Jokainen kerta kouluttaja antoi lelun Tikrulle pussin jälkeen.

Pieni tauko, sillä Tikru taistelee lelusta niin tosissaan että olisi otukselle käynyt kalpaten muutenkin kuumassa säässä. Kouluttaja ihasteli Tikrun leikkimistä. Se on niin tosissaan, mutta kuitenkin tuo lelun kun vaihdetaan lelua.

Seuraavaksi tehtiin ihan perus fokuksen suuntausta hyppy - mutka putki - hyppy sarjoilla. Hieman Tikru tarvitsi putken jälkeen jeesiä lelullla että lähti irtoamaan hypylle. Toisaalta, ihmekkös tuo kun ei olla vastaavaa treenattu yhtään. Muutama toisto kumpaankin suuntaan ja sen jälkeen lisättiin putken jälkeen vielä toinen hyppy. Hyvin Tikru lähti pidemmällekin minusta.

Kotona on taas väsynyt mutta onnellinen pikkumies. Vitsit tuo on niin hauska, niin erilainen kuin Mörkö, niin opettavainen tapaus. Toivon meille paljon hyviä yhteisiä treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti