torstai 28. huhtikuuta 2016

Tikru yhteistyötestissä

Samana päivänä kun Tikrun mittariin raksahti 11kk oli myös HAUn yhteistyötestit, minkä pohjalta koirakoita sijoitettiin tulevan kauden koulutusryhmiin. En oikein jaksanut stressata yhtesityötestistä, kun Tikrulla ei ole perustaitoja kummempia taitoja niin ei ole kauheasti mitä näyttääkäään.

Paikalle mennessä mietin kyllä pariinkin kertaan että mitäköhän meidän yhteistyöstä oikein tulee kun Tikrun piti isotella jokaieslle koiralle. Menin kuitenkin hieman sivummalle ja aloin tekemään kontaktikävelyä. Vaikka häiriöt voi Tikrun huomion usein, niin yhtä usein koira itse tarjosi kontaktia. Lopulta suurin jännite oli niin paljon poissa että uskalsin sivussa tehdä muutaman siivekkeen kierron.

Itse testi meni niin hyvin kuin vain voi :) Alkuun leikittiin, ja kun Tikru iski leluun kiinni omalla tyypillisellä voimallaan testaajien joukosta kuului "vau, me halutaan tuo maksiryhmään". Leikkimisen tiesinkin meiltä sujuvan. Irrottaminen veikin sitten kauan, kun Tikrun piti viimeiseen saakka lelusta kiinni yrittäen tappaa sitä. Testaajien joukossa hiukan naureskeltiin meille. Luoksetulo sujui hyvin (ihmekkös tuo kun Tikru tiesi minulla olevan lelu), joku testaajista piti kiinni kun eihän Tikru osaa pysyä paikoillaan. Vapaavalintaisena temppuna peruteltiin.

Saatiin kuulla saman tien että saatiin ryhmäpaikka, vieläpä ihan kivasta ryhmästä. Ryhmässä on alkeiskoiria mutta kokeneempia ohjaajia, ja varsin kokeneita kouluttajia. Uskon että meille tulee kiva kausi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti