keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Tikru tuuraamassa Mörköä

Tai eihän sitä tuuraamiseksi voi puhua... Tehtiin omia treenejä ensi viikon yhteistyötestejä silmällä pitäen, Tikrulle kun kävi käsky testeihin ennen kuin saadaan tieto ensi talven treeniryhmästä.

On tuo koira vaan aika mainio. Viereisillä kentillä treenasi koirat ja yhdellä sivulla oli kävelytie ulkoilijoineen. Näistkin häiriöistä huolimatta Tikru teki koko ajan kivasti minun kanssa hommia, ja uskalsin hyvillä mielin pitää Tikrua vapaanakin. Kerran kaveri meinasi lentää toisen koiran luo, mutta tuli heti kutsusta takaisin.

Alkuun leikittiin ja opeteltiin lelusta irroittamista. Aika nopeasti otin leikkiin mukaan putken, eli joka kerta kun Tikru meni itsenäisesti putkeen niin koiran ollessa putkessa käskytin ja putken jälkeen jälleen leikittiin. Tikru ravisteli lelua niin liikuttavan tosissaan :) Tehtiin myös tolpan kiertoa kumpaankin suuntaan, sekä siivekkeen ympäri että toko-törpön ympäri. Tämä ei ihan vielä auennut Tikrulle, mutta onkos tuo nyt ihmekään kun toista kertaa vasta tehtiin. Esittelin Tikrulle myös puomin ja naksuttelin alastulon hyviä kosketuksia. Tiedä sitten aionko opetttaa Tikrulle juoksupuomin naksuttelemalla vai toisin, mutta eipä tämä varmasti hukkaanakaan mene.

Niin, miksei Mörkö ollut treeneissä? Sunnuntaina Mörkö hyppäsi hieman hankalan näköisesti yhden hypyn. Muuten ok, niin kuin maanantaina ja eilenkin. Aina iltalenkille saakka... iltalenkille lähtikin häntä alhaalla kulkeva Mörkö. Selkeästi oli myös selkä köyryssä ja ikävä olo. Onneksi sain heti tälle päivää fyssariajan, ja fyssarilta kotiutuikin häntä pystytssä kulkeva kaveri. Tänään ja huomenna levätään, perjantaina mennään lekurille jos Mörkö edelleen oireilee. Jos Mörkö on huomisesta alkaen 100% normaali niin sitten ehkä lauantaina kisoihin. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti