lauantai 2. huhtikuuta 2016

Etenemän seuraavalle sekuntiluvulle

Suunnattiin tänään Mörkön kanssa katsastamaan JAUn uusi halli. Positiivisesti yllätti hallin sijainti, eihän sinne ajanut kuin puoli tuntia. Olin jotenkin ajatellut hallin "tosi kauas". Halli on myös kivan valoisa ja varsinkin Mörkö tuntui tykkäävän tekonurmesta. Uutuuden takia tosin hallissa haisi muovi/kumi tosi voimakkaasti, mikä aiheutti lähes pahoinvointia. Vedensäästäminen vessakäynneillä oli sen verran luontaantyötävä, että vaikka aamusta vessat oli todella siistejä niin en edes halunnut käydä katsomassa vessojen siisteyttä päivän mittaan.

Tuomari Timo Teileri, hänkin uusi tuttavuus. Oikein mukavia ratoja kuitenkin oli tehnyt. Ei sellaisia luukuta täysillä, mutta kuitenkin vauhdikkaita pienellä teknisellä twistillä. Mörkö osallistui agility- ja hyppyradalle. Tiesin kyllä että Mörkö oli iloinen ja innokas, mutta yllätys oli tosi suurta kun selvisi että meidän etenemä oli 4,01m/s! Eikä tämä ollut sattumaa, sillä hyppyradalla pistettiin vielä paremmaksi 4,08m/s etenemällä! Toki agilityradalta tuli puomilta vitonen, liekö vauhti vienyt meitä ja sitä myöten vain taidot loppuivat kesken... en usko että Mörkö on koskaan tehnyt treeneissä noin nopeita puomisuorituksia (~2s), eikä asiaa varmasti auttanyt se että vahingossa vedätin Mörköä todella reippaalla sivuttaisetäisyydellä. Treenilistalla tämä jo olikin, nyt tuli motivaatiota saada taidot kohdilleen.

Aivan parasta koko asiassa on se, että uskon Mörkön ja minun vauhdissa olevan vieläkän kiristettävää. Hyppyradalla tuohon etenmään mahtui vielä aivan surkea ohjausvalinta pujottelun jälkeen joka söi aikaa. Huomasin kohdan rataantutustuessa, mutten osannut ratkaista ongelmaa fiksusti. Mietin kyllä pujottelun vasemmalta puolelta menemistä, mutta en sitten kuitenkaan valinnut sitä vaihtoehtoa rataan tutustumisessa. Loppusuoran alkuun tehty takaaleikkaus tuntui paljon huonommalle kuin miltä näyttikään loppujen lopuksi. Mörkökin yllätti irtoamalla kahdelle viimeiselle esteelle itsenäisesti :)




Ah, pujottelukulmat. Molemmat olisi voinut ohjata hieman matkaa sääsäten, mutta koska en ole treeneissäkään aivan sinut ohjaamismallin kanssa niin päätin ottaa varman päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti