keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Keinu!

Mörkön kanssa ei ole tehty tänä vuonna keinua laisinkaan. Alkuvuosi meni parannellessa lihasrevähdystä, enkä halunnut heti tauon jälkeen tehdä kuormittavia esteitä (A-este, pujottelu, keinu). Seuraavaksi alkoi juoksupuomi-projekti, enkä uskaltanut ottaa riskiä sekoittamalla keinua ja puomia. Tiedän, nimen omaan näin olisi pitänyt tehdä mutta kun en ollut tehnyt niin alkoihin asia hiukka jännitämään minua. Joten sovittiin että kastotaan kontaktikoulussa keinun mukaan ottoa, pystyisi Leena tarvittaessa pitämään minua tassusta kiinni ;)

Alkuun tehtiin kaksi kertaa puomia kokonaisena. Tämän jälkeen alastuloja ja boksin häivytystä. En osaa olla boksin häivytyksestä huolissani, mutta Leenan mielestä me jynnätään nyt samassa tilassa liian kauan. Onhan se varmasti noinkin, kolmiseen viikkoon ei ole oikeastaan tapahtunut muutosta suuntaan tai toiseen häivyttämisen suhteen. Kun itsellä ei ole osaamista eikä näkemystä häivyttämisestä niin ei osaa suhtautua tarvittavalla vakavuudellakaan asiaan.

Tämän jälkeen käytiin muistuttelemassa keinua parin paukuttelun verran. Sen jälkeen tehtiin pari toistoa minipöydältä keinulle. Mörkö tuntui tietävän hyvin mikä on homman nimi. Tässä kohtaa tauko.

Tauon jälkeen tehtiin keinua ilman apuja. Miten helpottunut olinkaan kun sain nähdä ettei Mörköä jännittänyt keinu ollenkaan! Sinne se meni hyvin määrätietoisesti ja teki todella nättejä suorituksia. Vuosi sitten tehty työ kantaa nyt hedelmää ja puolen vuoden tauko ei aiheuttanut tarpeetonta takapakkia.

Lopuksi se kaikkein kuumottavin, eli puomi + keinu yhdessä. Mörkö puomille (boksi apuna), palkka, lähetys keinulle. Tämä kaksi kertaa. Keinun mukaanotto ei näkynyt puomille menoissa mitenkään :)


Takaisin puomiin ja boksin häivyttämiseen. Leena oli kovin maton puolesta puhuja, ja totesin kun en kerta paremmastakaan tiedä niin kokeillaan. Kotimatkalla kävin ostamassa kylppärinmattoa ja tarkoitus olisi tänään ja huomenna sen verran tutustuttaa Mörkö maton ideaan että voidaan perjantaina kokeilla mattoa puomilla. Mitä ja miten se tehdään, niin on itsellänikin hämärän peitossa. Vielä. Perjantaina päästään sitten näkemään ja kokemaan käytännössä.

Hiukka mietityttää... kun pitää jatko tehdä itsekseen ilman Leenan tukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti