lauantai 11. heinäkuuta 2015

Sehän laukkaa!

Maanantain fyssarin jälkeen pidin pari päivää taukoa ennen kuin menin tekemään puomia. Onnekseni sain mukaan apukädet, mikä olikin todella hyvä juttu sillä epätoivo meinasi iskeä. Tehtiin niin että apukädet päästää Mörkön alastulevalla osuudella vapaaksi kun Mörkö katsoo eteen päin, ja minä lähden parhaani mukaan saman aikaisesti liikkeelle ja palkkaan vauhdista. Oikealta puolelta toistot menivätkin aivan super hyvin. Vasemmalta puolelta... niin, eihän se ole ikinä helppoa tuolla puolella ollutkaan. Meinaa vain unohtaa sen että vasemmalta puolelta tekemistä pitää vielä vahvistaa paljon ja tehdä tarpeeksi helppoja harjoituksia. Tässä tapauksessa se tarkoitti sitä että apukädet siirtyivät palkkaamaan namikipolle ja itse päästin Mörköä laskevalla osuudella.

Tehtiin loppuun kaksi kertaa kokonainen puomi. Ensimmäistä (oikealta puolelta ohjattuna) ja paremmalla kontaktilla olevaa ei hoksattu videoita. Toinen (vasemmalta ohjattuna) ja huonommalla kontaktilla saatiin nauhalle. Katselin että ~2s menee suoritukseen aikaa - ja Mörkö laukkaa puomin alusta loppuun. Harvinaista! Ei mitenkään huono! Mörkö ottaa kisoissa hyväksytyn kontaktin, tosin tuo suoritus on omissa kriteereissäni huono.


Perjantaina kävin jälleen treenaamassa, tällä kertaa itsekseni. Tein ainoastaan vasemmalta puolelta toistoja, lähinnä naksuttelin namikippo targettina. Pääsääntöisesti mukavia suorituksia, mutta jokunen liian ylhäältä lähtenyt hyppykin. Hieman turhaumaa, ohjaajan nollaus ja pari toistoa lisää. Tehtiin kokonainenkin puomi kaksi kertaa. Ensimmäinen toisto loikalla ja toinen todella nätti suoritus.

Hieman jäi sellainen pakonomainen fiilis treeneistä, joten päätin pitää itseni takia hieman treenitaukoa. Saa nähdä kestääkö treenitauko päivän, kaksi vaiko koko loman. Sen olen kuitenkin oppinut, että on ihan turha mennä treenaamaan jos itseltä puuttuu fiilis, into ja ilo.

Niinpä eilen treenien jälkeen ja tänään ollaan keskitytty nauttimaan pitkistä lenkeistä. Ozzykin on ollut ihan tohkeena, kun on päässyt hieman uusille reiteillä. Muutenkin Ozzy voi tällä hetkellä oikein pirteästi. Pitkään vaivannut ripuli on viimein selätetty ja ripulista palauduttu. Uskaltaa liikuttaakin koiraa normaalimmin. Enää ei Ozzyn jalka nouse tunnin reippailua, mutta juurikin tultiin 45min lenkiltä kotio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti