keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Epiksissä

Koska omat lomasuunnitelmat eivät edenneet ihan niin kuin olin suunnitellut, pääsin käymään Lohjalla epiksissä. Kisapaikalla silmäilin nopeasti rataa että olisi kyllä aikasta passeli Mörkölle... Pikaisella selvityksellä selvisi että kyseessä on mini-möllien rata ja toinen kierros juuri alkamassa. Sehän passaa! Mörkön kanssa radalle siis kilpailun ulkopuolisena.

Jostain syystä mua jännitti hirveästi. Mörkö kävi kivasti kierroksilla. Puomi viides este mutkaputken jälkeen. Päätin ohjata helpommalta puolelta, eli oikealta. Lentävä startti, hirveä kiihdytys ja puomille. Hiukan Mörkö meni tavanomaista hitaammin, mutta laukalla kumminkin tehden täydellisen kontaktin! JEE :) Puomilta hyppy, minkä jälkeen palkka ja parin esteen kautta radan ulkopuolella odottavalle namikupille.

Olen niin tyytyväinen! Kisatilanteesta huolimatta Mörkö pystyi pitämään aivot mukana ja tekemään hyvän suorituksen puomilla. Hetken aikaa mietin josko ilmoittaisin Mörkön vielä kisaavien radalle, mutta sitten lopulta päätin kuitenkin jäädä nautiskelemaan onnistumisen fiiliksestä. Olisihan se ollut mahdollista että Mörkö olisi pystynyt toistamaan hyvän suorituksen, mutta mitä jos ei olisikaan pystynyt? Eihän se maailmaa kaada, mutta koska ei ole kiirus niin päätin jättää tähän yhteen suoritukseen päivän urakan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti