tiistai 14. heinäkuuta 2015

Toistan itseäni - jälleen puomin parissa

Kolme päivää taukoa edellisestä treenistä. Tai ei nyt ihan pelkkää taukoa, pientä on puuhailtu joka päivä. Yhtenä päivänä tehtiin jumppaa. Vahvistettiin varsinkin lapatukea ja lavan alueen lihaksistoa. Toisena päivänä sain päähäni kokeilla osaisiko Mörkö peruuttaa seuratessa. Yllätyksekseni totesin että käännökset onnistuvat peruuttaen ilman apua ja suoraankin peruuttaminen onnistuu pienehköillä avuilla. Tämä on täysin rally-tokon asniota. Muutaman kerran ollaan lisäksi treenailtu (noudon) pitoa. Tätä ei olla tehty kapulalla, mutta eri leluilla onnistuu pitäminen jo melko hyvin.

Tänään kuitenkin puomin pariin kun sain apukädet mukaani. Tehtiin alkuun laskevaa osaa. Palkat olivat arvoitettu suoritusten mukaan. Loikasta ei tietenkään palkkaa, yläreunan osumasta sai nakin ja alaosan osumasta cesar-purkista lusikallisen. Hyvä homma oli että kaikkia suorituksia tuli ja loppua kohden erinomaiset suoritukset alkoivat olla enemistöä.

Tehtiin myös muutama puomi kokonaisena kolmen esteen kautta lähestyminen. Kaikki suoritukset taisivat olla kisamielessä virheettömiä, pari super-hienoa suoritustakin joukossa!

Kaikki toistot tehtiin vasemmalta puolelta (eli itse vasemmalla). Jos vasemmalta puolelta ohjaus on ollut Mörkölle vaikeampaa niin nyt ollaan vahvistettu pari kertaa vain vasenta puolta. On selkeästi ollut hyväksi, suoritusten laatu parantunut paljon ja erityisesti kontaktin alas tulleita osumia oli tänään jo useita.

Tähän väliin on hyvä ottaa treeniloma. Yleensä olen pitänyt heinäkuun täysin treenivapaana. Tänä vuonna en ole malttanut kun olen halunnut viedä puomia eteen päin. Olisi kiva päästä jälleen kisaamaan, ja tavoite on toistaiseksi asetettu elokuun loppupuolelle. Ilman treenaamista ei tuo tavoite tule toteutumaan, kun aikataulu on muutenkin hiukka turhan kireä. Saa nähdä paljonko kerkeää saada kisanomaisia treenejä alle... ja sen mukaan mietin sitten kisaamiset. Piirimestaruus-kisat ovat tavoitteena joka tapauksessa, ennen tuota olisi kiva saada pari starttia alle. Eli treenit tullee jatkumaan kohtuu nopeasti, mutta vähintäänkin viikko tulee treenitaukoa nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti