torstai 11. kesäkuuta 2015

Välillä omaakin kontaktitreeniä

Tänään sain houkuteltua hallille apukädet ja puomin pariin. Kävi hyvä tuuri kun pääsin metallipuomille. Puomi kilisi ja kolisi ja oli muutenkin jotenkin hutera. Laskevan osan alla oli putki. Hyvä juttu, sillä olen ollut hieman huolestunut että kuinka suuren työn takana on totuttaa Mörkö puomin alla oleviin putkiin. Se kun on aikaisemmin jäänyt katselemaan niitä.

Treenin alussa huomasin jättäneeni boksin yläriman kotio. Hienoa. Eikä halliltakaan löytynyt mitään korviketta. Super great. Päätin pelata venäläistä rulettia ja kokeilla ilman - päätin että teen asiasta ongelman sitten kun se oikeasti sitä on.

Ensin pelkkiä alastuloja. Mörkö ei katsellut yhtään putkea. Olin päättänyt, että jos putki jännittää niin ei tehdä muuta. Koska ei jännittänyt niin päätin kokeilla kokonaan. Ensimmäisellä toistolla Mörkö saattoi laukata koko puomin, meni tosi rennosti. Ainakin laukkasin nousevan ja tasaisen osuuden. Tein yhden putken ja palkkasin, tästä puomille - loikka. Ei näemmä vielä kestä yhtään ajatuksen harhautua toisiin asioihiin. Pelkkä puomi kolmannen kerran, hyvä kontakti. Loppuun muutama laskeva osa niin että koitin juosta Mörkön kanssa kilpaa.

Riski kannatti, yksi loikka noin 15-20 toistosta. Kyllähän kontaktin osumapinta hieman nousi, mutta selkeitä osumia kuitenkin. Ei kuitenkaan enää uudestaan tällaista harjoitusta. Mutta onpahan nyt ainakin "häivytetty" boksin yläosaa.

Loppuverryttelyssä vasta muistin että mun piti tehdä myös kääntymisiä. Noh, jääpä jotain treenattavaa ensi kertaan. Nyt putki puomin alla vei itseltänikin kaiken huomion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti