keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Tiistaina puomia, keskiviikkona puomia

Tiistaina odotettu kontaktitreeni. Yllätyksekseni lisättiin paukkuja, eikä alkuun tehtykään yhtään alastuloa vaan aloitettiin heti kokonaisella puomilla. Laskevan osan alta meni suora putki. Mörköstä selkeästi näki että jännitti, mutta meni kuitenkin ihan ok vauhdilla ja hyvällä kontaktilla. Toinen ja kolmas toisto olivatkin jo aivan tosi hienoja.

Tehtiin alastuloja ja samalla häivytettiin boksin reunaa. Hyviä suorituksia, joskin päätettiin tiukentaa kriteeriä. Kontaktille osuminen ei enää riitä, vaan pitää selkeästi osua keskivaiheille kontaktia. Boksin rima alkuun alempana, ja oikein kivoja toistoja.

Loppuun pari toistoa putken ja hypyn kautta, hyvin on Mörkö alkanut kestämään pidempä lähetymistä sekä esteiltä puomille tuloa. Putken takia oli sivuttaissuunnassa myös enemmän ilmaa kuin aikaisemmin ja senkin kesti hyvin.

Treenattavien asioiden lista

  1. boksin reunan häivytys
  2. käännökset
  3. etäisyys
  4. oma rytmitys, eli olen edellä / vierellä / takana ja silti mennään kontaktin kautta
Tänään Seppo Savikon treeneissä päätin tehdä myös puomia kun on kerran mahdollisuus hyödyntää uutta paikkaa ja puomia. Alkuun tehtiin juoksurallattelua muutaman esteen verran, mukana myös jäätävän hieno A-esteen kontakti. Tehtiin puomilla alkuun vain alastuloja boksin reunalla. Koska Mörkö vaikutti rennolta, niin kerran putken kautta puomille, meni hyvin. Loppuun vielä puomin alastuloja. Helpohko treeni, tarkoituksena kasvattaa kokemusta uudesta puomista. Puomin tasaisen osan alla oli suora putki, ei suuremmin hetkauttanut Mörköä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti