keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Mielenterveysputkeen!

On ollut hieman siipi maassa minullakin kun tuon kynsipotilaan oloa ja eloa olen seurannut. Viime perjantaina Mörkö alkoi jälleen kulkemaan kolmella tassulla, välillä oli käyttänyt jo kipeätä tassuakin. Viikonlopun aikana Mörkö nuoli tassusidettä suorastaan raivoisasti. Maanantaina Mörkö oli todella vetäytynyt ja alkoi hyökkimään omia koiria kohti. Tässä kohtaa nappasin koiran kainaloon ja painelin eläinlääkäriin kokeilemaan onneani josko ottaisivat vastaan illan viimeisenä potilaana ilman ajanvarausta.

Lääkäri tutki tassun ja totesi että kynnen tynkä on tulehtunut. Putsaus, uusi suojaus ja antibioottia. Ei uskoisi miten koira voi muuttua 12h aikana! Aamulla vastassa oli jälleen iloinen ja rento koira, joka lenkkeily kaikkia jalkoja käyttäen. Tänään Mörkön ylitsepursuava energia alkoi olla jo ärsyttävää, joten...

... lähdin käymään Mörkön kanssa treeneissä, ihan turistina. Treenikavereiden yllytyksestä päästin Mörkön kertaalleen putkeen ja voi että kun Mörkö oli innoissaan. Mielenterveysputkeen meni iloinen koira ja sieltä tuli onnellinen otus :) Tämän lisäksi paukuteltiin keinua muutaman kerran, keinun pää noin 10cm korkeudella. Ei näyttänyt Mörköä yhtään häiritsevän side tassussa. Voisin ilmeisesti kevyesti käydä paukuttelemassa keinua jatkossakin.

Olen toiveikas, että vihdoinkin kynsiepisodi on kääntynyt paranemisen suuntaan. Kynnentynkä edelleen vuotaa hieman, joten kiltisti olen vaihtanut tassusidettä pari kertaa päivässä. Ja aion tehdä tätä vaikka hieman turhankin kauan, sillä en halua kynnen kanssa enää takapakkia. Huomenna ensimmäiselle puolen tunnin lenkille pariin viikkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti