keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Avokulman kepit kyykytetty!

Agility-treeneihin oli Sanna suunnitellut mukavan radan helppoine juoksupätkineen sekä haastavine kohtineen. Pyynnöstä keinu ja A-este oli jätetty sivuun itsenäisä harjoittelua varten. Puomia olen tehnyt tämän vuoden puolella ainoastaan yksittäin, joten innolla halusin nähdä mitä tapahtuu kun puomi onkin radan osana.

Ensimmäisellä toistolla, eli kun Mörkö ei ollut tietoinen loppupalkasta, niin Mörkö meni aina laskevan osan puoleen väliin saakka hyvin ja sitten alkoi himmailu. Tämän jälkeen tehtiin useampi toisto pelkästään puomia niin että Mörkö oli tietoinen loppupalkasta. Kunnes yhdellä toistolla palkka ei enää kiinnostanutkaan, vaan Mörkö jatkoi luvan saatuaan eteen päin radalla! Joten tämän jälkeen palkattiin seuraavan esteen jälkeen.

Radalla oli myös kepeille meno avokulmasta. Ei olla ikinä tuota Mörkön kanssa tehty, koska itseäni on jännittänyt Mörkön suhtautuminen siihen että olen käsineni pujottelussa. Aikaisemmin kun Mörkö ei kestänyt jos tulin yhtään liian iholle. Härkää sarvista ja kokeilemaan. Pari ensimmäsitä kertaa meni rytmitystä hakien, mutta sen jälkeen tehtiin monta onnistunutta pujottelua (lopussa palkka).

Itsekseni tein keinun paukuttalua. Lopulta keinun pää oli noin Mörkön selän korkeudella, eli ilmaa oli noin 35m. Niin vaan Mörkö hyppäsi joka kerta rennosti keinulle ja paukautti keinun maahan. Hieman harmitti, kun hallin pohja on niin pehmeä että se samalla myös vaimentaa pamausta. Nyt olisi niin hyvä harjotella se kaikkein kamalinkin pamaus. Laitoin riman keinun alastuloon vielä viimeisissä toisoissa, ja vaikka tästä lähtikin selkeästi suurempi ääni ei Mörkö asiaa noteerannut. Ainoa pieni miinus siitä että Mörkö tarjosi tänään oikeastaan koko ajan 2on2offia sen sijaan että seisoisi kaikki neljä tassua keinun päässä. Täytyy pitää tuota silmällä, ja tarvittaessa vahvistaa oikeaa paikkaa lisää. Uskon kuitenkin että 2on2offin tarjoaminen johtui siitä kun tehtin hieman aikaisemmin useita toistoja puomia (missä Mörköllä 2on2off).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti