maanantai 30. joulukuuta 2013

Taas Sepon treeneissä

Onnistuin jälleen saamaan treenipaikan Savikon Sepon treeneihin, joten sinnehän oli mentävä. Seppo oli suunnitellut putkien suhteen kinkkisen radan, missä pääsi tekemään minulle uuden variaation persjätöstä ja pakkovalssinkin. Rata loppui meidän kohdalta puomiin, keinu jätettiin suosiolla tulevaisuuteen.

Persjättöä hienosäädettiin pariin kertaan, kun minulla oli jostain syystä pakottava tarve pysähtyä odottelemaan ja varmistelemaan että Mörkö tulee varmasti riman yli. Tuleehan se muutenkin. Kun itse maltan juosta pysähtelemättä, niin Mörkökin etenee jarruttelematta. Luontevaa! Mutta niin vaikeaa, tai paremminkin uutta minulle.

Muuten Mörkö meni tosi hyvin. A-esteen kontaktit olivat joka kerta hyvät. Mörkö haki putkien pimeitä päitä todella hyvin ja itsenäisesti. Ohjausteknisesti Mörkö menee juuri sinne minne ohjaankin. Esteiden korkeus oli 30cm eikä tämä tuottanut minkäänlaista ongelmaa.

Ensimmäiseen puomiin minulla oli korkeat odotukset, menihän Mörkö eilen omalla hallilla (metalli)puomin niin super hyvin. Pettymys olikin sitten kohtuullisen suuri kun vauhti ei ollutkaan puomilla eilisen kaltainen... heti perään palkkasin Mörkön kuitenkin isosti, Mörkö jopa suostui repimään lelua (=hanskani...). Oma fiiliskin oli muutaman sekunnin notkahduksen jälkeen parempi, kun Seppo muistutti että tämän kertainen ensimmäinen toisto oli parempi kuin viime kerran parhain. Kaksi kertaa vielä lisää puomia (radan osana) ja joka kerta suoritus parani. Viimeisellä kerralla Mörkö oikein pomppasi nousevalta osalta tasaiselle osalle :) Kyllä se suoritusnopeus tästä paranee, kun vaan nyt maltan antaa tarpeeksi toistomahdollisuuksia ja aikaa Mörkölle. Pää kylmänä siis kisasuunnitelmien kanssa!

Loppuun pujottelu kerran namikupille. Pujottelu sujui oikein mallikkaasti. Itsellä oli sellainen olo etten ollut varma kykenenkö pitämään oman pääni kasassa, joten otin namikupin käyttöön hetken mietinnän jälkeen. Pääpaino tämän päivän treeneissä oli kuitenkin puomissa, joten pujottelusta halusin vain onnistuneen suorituksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti