tiistai 8. elokuuta 2017

Se on siinä - tuplanolla!

Mörkön talvikausi alkoi lauantaina Lohjalla. Olin alunperin ilmoittautunut poikkeuksellisesti kolmeen starttiin, sillä uskoin koiralla kunnon kyllä kesän jäljiltä riittävän. Enpä sitten ottanut huomioon itseäni laisinkaan...

Onneksi Lohjan kisat alkavat vasta 10.00 joten ei tarvitse herätä törkeän aikaisin. Aikaisin oltiin kuitenkin liikenteessä, sillä olin epäonnekseni saanut lähtönumeroksi numeron 1. Joten leiri pystyy, koiraa lämmittelemään, katsomaan radan rakentamista, rataan tutustuminen, koiran nopea virittely ja radalla. En kyllä tykkää yhtään, mutta tulipahan taas todistettua että paineensietokykyä on, koska epämukava tilanne ei vaikuttanut tuloksiin mitenkään.

Ensimmäisellä radalla Mörköllä oli intoa yllättävänkin paljon ja Mörkö irtosi tosi kivatsi putkiin. Irtosipa jopa niin kivasti että jouduin käyttämään TÄÄLLÄ!!!!!-kortin radan puolivälissä. Hyvä pujottelu, erinomaiset kontaktit ja vaikka tuntui kuin ajaisi autoa pelkällä käsijarrulla niin päästiin puhtaasti maaliin (etenemä 3,69m/s).

Sitten ihmettelinkin jalkojani, jotka menivät aivan hapoille ekasta radasta. Kävin startin jälkeen tekemässä pitkän kävelylenkin rattaiden ja koiran kanssa, ja se helpotti jalkojen oloa. Lämmitellessä vain en mitenkään meinannut saada kinttuja hereille ja vaikka rata meni puhtaasti (etenemä 3,69m/s) niin oma liikkuminen ei missään vaiheessa tuntunut helpolta. Lopussa olisin ihan hirveästi halunnut tehdä saksalaisen, mutta koska nuo on ohjauksena minulle vaikeita niin tein tylsän tolpan ympäri pyöräytyksen koska halusin varmistella tulosta.

Joten, jos SM-kriteerit eivät tälle vuotta muutu tarvittava tuplanolla on nyt kasassa :) Tämä alkaa näemmä olla tapa, että kesän jälkeen ensimmäiset kisat tuottavat tuplan.

Kolmanteen kisaan ei sitten jäätykään. Ei minun jaloista olisi enää ollut hyppyradalle. Mitä sitä turhaan koiraakaan kuormittamaan kun ei ole pakko. Jomman kumman loukkaantumisriski pieneni heti. Kaiken lisäksi pääsin vanhempieni luokse syömään, päiväunille ja saunomaan. Ihan parhautta, elämän pientä luksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti