maanantai 28. elokuuta 2017

PMissä tulos valui ohi viimeisellä esteellä

Erittäin huonosti nukutun yön jäljiltä piirimestaruuskisohin. Miksei, vaikkei kyllä mitenkään ollut optimi. Pää oli höttöä ja jalat painoi.

Sari Mikkelä oli suunnitellut mukavan agilityradan ja totesi puhuttelussa että kovaa saa mennä. Löysin mielestäni hyvät linjat ja reippaasti mentiinkin, mutta valitettavasti keskiviikon treeneissä tapahtunut mun moka aiheutti sen että ensimmäiseltä radalta tulokseksi +0,1. Keskiviikkona Mörkö pääsi suunnittelematta keinulle ja kun luuli menevänsä puomia niin koirahan säikähti. Tein kyllä keinun pariin kertaan, mutta en tajunnut tehdä kokonaista puomia... keinun Mörkö suoritti ihan ok, mutta puomilla pysähtyi ylösmenokontaktille täysin. Jarrutuksesta, pysähdyksestä ja kiihdytyksestä huolimatta päästiin etenemällä 3.7 maaliin, joten matkalla ollaan menty reippaamminkin.

Jari Suomalaisen hypärillä päänvaivaa aiheutti radan loppu 17-19. Takaakierto-persjättö on vain minulle vaikea. En oikein keksinyt muutakaan tapaa suorittaa loppua, joten päätin keskittyä kunnolla...  Takaakierto-persjättö onnistui, mutta seuraavalle hypylle olinkin sitten myöhässä jolloin hyppyjen 18-19 väliin suunnittelemani persjättö muuttuikin takaaleikkaukseksi ja Mörkö valui viimeisenhypyn ohitse lopulta hypäten sen väärään suuntaan. JOS radalta oltaisiin saatu tulos emme kuitenkaan olisi mahtuneet TOP10n joukkoon.

Hirmu hienosti ja sujuvasti nopeideinkin koirien ohjaajat ohjasivat lopun kuten itsekin olisin suunnitellut, joten tietää mitä harjoitella tulevaisuudessa. Pitäähän sitä nyt ostata takaakierto-persjättö jotta voi radalla valita ilmeisimmän ohjauksen eikä tyytyä siihen minkä osaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti