keskiviikko 2. elokuuta 2017

Mörkölle aivojumppaa ennen kisoja

Kolmen viikon tauko on Mörkön kanssa ohitse kun kävimme hiukan muistelemassa kontakteja hallilla lauantain kisoja silmällä pitäen.

Puomi: vaikka Mörkö kävi ihan törkeillä kierroksilla, niin puomin osumat olivat kaikissa neljässä toistossa aivan täydelliset! Oikeastaan Mörkön osumat vaan paranee kun kierrokset nousee :)

Keinu: aloitettiin paukuttelemalla keinua, tarkoituksena alleviivata että vaihdettiin kontaktia. Toki esteet olivat aivan eri laidalla kenttää ja lähestyminen tehtiin eri tavoin... mutta niin vaan Mörkö teki pelottavan lentokeinun ensimmäisellä kerralla. Keinu ei edes liikahtanut! Edellisen kerran kun Mörkö teki vuosia sitten vastaavan lentokeinun saatiin aloittaa keinun opettaminen aivan alusta :| Joten hiukan huolissani lähetin Mörkön uudestaan keinulle, ja taas lentokeinu sillä erolla että tällä kertaa keinu kerkesi laskea osan matkaa. Kolmannella kerralla Mörkö sitten jarruttelikin todella aikaisin, mutta päätin jättää keinun tällä erää tähän.

Nähtäväksi jää kisoissa että miten keinu suoriutuu. Keväällä Mörkö tekikin todella kivasti keinua, joten nyt olen varovaisen skeptinen että pääsen hinkuttamaan keinuun itsetuntoa taas kohdilleen. Toivottavasti kisat todistavat ettei ongelmaa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti