maanantai 23. maaliskuuta 2015

Niinun treeneissäkin vuoden avaus

Tänään vuoden ensimmäinen Niinun treeni, ja treeniratana oikein sopiva harjoitus. Ei tiukkoja käännöksiä, sekä kontaktiesteet ja pujottelu vasta radan loppu puolella. Radalla sai juosta urku auki.

Aloitin lämmittelemällä Mörkön noin 20min. Alkuun kävelyä, sitten pitempi pätkä hölkkää ja loppuun muutama 50-100m veto. Ainakin minulla oli kuume. Omaa vuoroa odotellessa vielä muutama kehonhallintaliike koiralle.

Rataa suoritettiin 25cm hypyillä. Mörkö oli edelleen liikuttavan innostunut, eikä hyppyteknisesti näyttänyt olevan ongelmaa. Oma ohjaukseni oli aikasta hakusessa, mutta niin vain serpenttiinit ja välistävedot lopulta onnistuivat. Sitkeys palkitaan, pitää vaan jaksaa uskoa onnistumiseen vaikeankin harjoituksen aikana. Treeneistä muovoutui hieman liian rankat, tarkoitus oli hyppyyttää hieman vähemmin mutta... Kontakteja ja pujottelua ei tehty.

Treenien jälkeen 15min kävely ja kotio. Seuraavat kolme tuntia vierestäni löytyi syvää unta nukkuva koira. Harvoin näkee Mörkön näin väsyneennä. Varmasti maitohappoa on edelleen lihaksissa, joten aineenvaihduntaa tehostaakseni käytiin vielä rauhallinen puolen tunnin ravilenkki ennen ilta ruokaa.

Nyt on sekä ohjaaja että koira tyytyväisiä ja valmiita nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti