torstai 26. maaliskuuta 2015

Hyppytekniikkaa arvioimassa

Mörkönen pääsi tänään Ullan tarkkaavaisen silmän alle hyppytekniikkaansa arvioimaan. Tehtiin vauhdittomasti okseria ja perussarjaa. Molemmissa harjoituksissa, kuten myös tasamaan laukassa, näkyi Mörkön takaosan käyttäytyvän "hassusti". Takajalat eivät menneet tehokkaasti edestä taakse, vaan kauhoivat jossain siellä takapäässä hätäisesti. Ulla mietti että joko on jumia tai sitten on väsy. No kumpikohan olisi? Maanatain "jalat alta" ylilyönti näkyy siis edelleen.

Kolmantena harjoituksena tehtiin vauhdikasta kuuden esteen rataa, mikä teki ympyrän (hyppy, okseri, putki, rengas, pituus, hyppy). Hypyt olivat 15cm. Tehtiin alkuun kierros kumpaankin suuntaan, ulkopuolinen palkkaus namikipolle. Viimeiseksi vielä kierros alkuperäiseen suuntaan - ja voi pojat kun Mörkö paineli lujaa!

Tällä kertaa sain hyvä omistaja -pisteitä siitä että alkuun lämmiteltiin 20min reippaalla ravilla ja laukalla. Samoin loppuverryttelynä tehtiin 20min rauhallinen ravilenkki. Ozzy halusi niin paljon mukaan, että hellyin. Ozzy osallistui lenkkeihin ja muuten odotteli autossa. Huono omistaja -pisteet taas tulee siitä että unohdin Mörkön takin kotio! Siinä kun Ozzy alkoi säheltämään mukaan lähtöä, niin unohtui pakata takki mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti