lauantai 30. elokuuta 2014

LUVA!

Tänään kisat omalla hallilla. Mörkö kävi älyttömillä kierroksilla, silleen hyvällä tavalla. Jännä miten paljon vaikuttaa se onko kisat tutulla vai vieraalla maaperällä. Selkeästi vieraita kisoja lisää kalenteriin.

Ensimmäisenä ratana oli Henri Luomalan oikein kiva rata. Tältä radalta irtosi myös himoittu LUVA ja sijoituksena 2. :) 


Vartin tauon jälkeen oli jo seuraava startti, Arto Laitisen mutkaisella radalla. Tällä radalla oli todella hieno keinu - ja joku aivopieru pujottelussa. Mörkö meni pujotteluun hyvin mutta jostain syystä numerokyltti vei huomion ja piti käydä tarkistamassa mikä se oli. Otin rauhakseen uusinnan pujotteluun. Katselin sekkarilla jälkikäteen, että tuohon menin non 7s. Vaikka siis tätä aivopierua ei olisi tapahtunut niin luulen että olisi tullut taas noin 1s yliaikaa. Ehdottoman hyvää oli kuitenkin se, ettei kumpikaan meistä paineistunut vaikka tapahtuikin rikko pujottelussa. 


Yhteenvetona
  1. hyvät pujottelut (vaikka kyllähän ajasta saisi vielä hiukan nipistettyä pois)
  2. erinomainen keinu
  3. A-esteen alastuloa pitää hieman tuumata, sitä pitää saada nopeammaksi
  4. puomin suoritusnopeutta paremmaksi! Ensimmäisellä radalla noin 5s ja toisella radalla 4s ravilla suoritettuna. Kokeneemmathan nauraa jos tuollaisella suortuksella kolmosiin mennnään... Keinun kanssa oli alkuvuodesta hyvinkin selkeät sävelet miten etenen sen kanssa, puomin kanssa pitää suunnitella vastaavanlaiset askelmerkit ja alkaa rakentamaan puomia suorituksena uudestaan. Hieman olin toivonut että keinun suorituksen parantuessa myös puomi paranasi, mutta eihän ihmeitä tapahdu - ainakaan kovin usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti