keskiviikko 13. elokuuta 2014

Vauhdikasta viikkotreeniä

Tänään tutustuttiin talvikauden uuteen kouluttajaan. Mielenkiinnolla odotan mitä aika tuo tulessaan. Että saisiko enemmän tekniikkaa kuin ratatreeniä. Kun pitkien ratojen suorittaminen on vain tylsää. Mieluummin opettelisi ohjauskuvioita, uusia sekä hinkata vanhoista parempia.

Tänään oli kuitenkin ratatreenin vuoro, onneksi sentään oli mukavan vauhdikas rata. Ennakoivaa valssia, persjättöä, onnistunut pujottelu, vauhdikas puomi sekä juoksu A-este. Puomilta palkkasin joka kerta, ja suoritusnopeus onkin ihan kiva. Ensimmäisen pujotelun palkkasin, toista en. A-este meni joka kerta pitkäksi, mutten oikein tiedä pitäisikö asiaa sittenkään puuttua vaiko ei. Mörkö kun tulee ihan kontaktin alareunaan asti ennen kuin hyppää pois. Nopeampihan A-este olisi pysähtymättä suorittaa. Pysyisiköhän suoritus tuollaisena siistinä jos vain antaisi olla, vai saako tuosta vain itselleen jatkossa ongelman?

Treeneistä jäi vallan hyvä mieli, vaikka menikin kauan omaa vuoroa odotellessa. Vauhdikasta suoritusta, ja Mörkö oli aivan intona. Varmaankin viileämpi sääkin tuo oman lisänsä.

Koira tuntuu hyvältä, yksittäisten esteiden tekniikka vaikuttaa hyvältä, sää on lämpötilan suhteen hyvä. Nyt pitäisi vaan kisata. Mutta kun ei tahdo mahtua kalenteriin kuin vasta ensi kuussa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti