keskiviikko 20. elokuuta 2014

Se fiilis kun kaikki toimii!

Agilityä vuorossa, toisen minulle uuden talvikouluttajan vetäjänä. Treeninä 27 esteen ratatreeni edellisten treenaajien jäljiltä. Vaikken niin ratatreeneistä välitäkään, niin tämä rata oli kiva. Radalla oli kaikki kontaktiesteet (hyvä, pääsee palkkaamaan), pujottelu mentiin kahdesti (hyvä, pääsee palkkaamaan), pitkiä luukutuspätkiä sekä sujuvia käännöksiä ja kaarroksia. Oli radalle vielä upotettu pari pommiakin, jotka vältti helposti jos vain osasi katsoa oman sijoittumisen ja ajoituksen kohdalleen. Juurikin hyvä treeni kisojen alle!

Päätin heti alkuunsa että palkkaan neljäntenä olevan puomi. Samoin päätin palkata kummankin pujottelun jälkeen (esteet 7 ja 11). Keinulla myös palkka (este 13). Loppurata suoraan maaliin (eli 14 estettä). Ehkä hieman katkonainen kokonaisuus, mutta varsin toimiva. Mörkö meni todella kovaa, suoritti estett teknisesti hyvin ja kuunteli ohjausta erinomaisesti. Oma ohjaukseni tosin ei ollut ihan joka kohdassa priimaa, sen verran vauhdikkaasti Mörkö liikkui että meinasi tulla hieman kiire :)

Muiden tehdessä sama rata uudestaan toisella kierroksella päätin itse ottaa varman päälle. Suoritin esteet 1-4 ja palkkasin lelulla puomilla. Tämän jälkeen jätin suosiolla pujottelun ja keinun väliin ja tehtiin vauhdikas 15-27 loppuun.

Kunpa tämä fiilis kantaisi sunnuntain kisoihiin! Hieman tekisi mieli käydä itsekseen tekemässä vielä pujottelua ja keinua, mutta ehkä kuitenkin olisi hyvä nauttia nyt tästä tilasta. Kun koira kulkee! Kun koira osaa! Kunpa saataisiin pitkästä aikaa ehjä syksy ilman vammautumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti