lauantai 7. kesäkuuta 2014

Palauttava agilitytreeni

Tänään pikaisesti hallille, suunnitelmassa tehdä kolme keinua ja kaksi pujottelua. Jäin oikein miettimään mihin ovat pikatreenit jääneet viime kuukausina. Tai rehellisemmin koko vuonna. Samoihin aikoihin kaiketi pikatreenit ovat jääneet pois kuvioisa kuin mitä saatiin pujottelu kuntoon. Ja tuohan on suorastaan hullua! Asun kuitenkin niin lähellä hallia, että ihan hyvin voin käydä tekemässä useamman kerran viikossa viiden minuutin laatu/vireennostatus-treenin... 

Eli pitkästä aikaa pikaisesti hallille :) Halusin ehdottomasti päästä palkkaamaan Mörköä keinulta, ettei varmastikaan kisasuoritus toisi suoritusvarmuuteen hitautta. Ja vielä mitä! Kolme toistoa, joka toistolla taas parempi suoritus. Ensimmäinenkin oli hyvä, viimeinen täydellinen.

Oli tarkoitus tehdä pujottelu kertaalleen molemmin puolin targetille. Jostain syystä Mörköllä oli rytmi aivan kateissa. Ensimmäisellä kerralla enemmän kuin toisella. Tämän takia päätin tehdä vielä kolmannen suorituksen helposta lähestymiskulmasta. Viimeinen suoritus oli suorituksista parhain joskin edelleen hieman väkinäinen. Mietityttämään jäi mistä tämä kertoo? Onko suoritusrutiinit vain hukassa? Tarvitseeko pujottelulihaksia treenata? Onko koira jumissa?

Hyvällä mielellä kuitenkin kotiin. Ehkä vielä kerran hallille samalla suunnitelmalla sunnuntaina, mutta oikeastaan ei haittaa vaikka jäisi väliinkin. Näillä valmisteluilla on hyvä mennä ensi viikolla taas kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti