tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kisatavoitteet saavutettu!

Pitkän pähkäilyn jälkeen ilmoitin Mörkön oman seuran kisoihin. Päätin pitää oman rimani tarpeeksi alhaalla. Tarkoittaen että pujottlu tehdään oikealta. Tottakai toivoin että pujottelu onnistuisi. Kuten myös ensimmäistä kertaa radalla tehtävä keinu.

Hyppyradan tuomari Anne Savioja. Mörkö oli jostain syystä jo lähdössä häntä puolitangossa, mutta lähti kuitenkin mukaan ihan kivasti. Putkeen menot oli tosi hitaita, mutta pujottelu oli ihan super! Virheittä maaliin, joskin aavistinkin että yliaikaa tuli. Tulikin 3,5s verran, mutta tälläkin tuloksella sijoituttiin kolmansiksi :)

Agilityradaksi oli Markku Muotka tehnyt pitkän (180m) ja kohtuullisen haastavan radan. Mörkö oli ihan eri asenteella lähdössä tälle radalle, ja vauhtilähtönä tehty lähtö aiheutti ainakin sen että ensimmäiseen putkeen meno oli ripeä. A-esteeltä ei kontaktivirhettä, vaikka Mörkö ei tyypillisesti hyppäsikin tosi korkealta. Keinun Mörkö teki oikein kivasti, jäi vain etsimään palkkaa maasta... Puomi oli sujuva, joskaan ei täydellinen. A-este toiseen kertaan, jostain syystä Mörkö jäi katselemaan maisemia. Loppusuorana pujottelu, rengas ja hyppy, pujottelu meni todella ripeästi. Jälleen virheetön rata. Koska kontaktit ja pujottelu olivat kaikki hyviä, niin olin hillittömän yllättynyt että jälleen tuli yliaikaa - jopa 9s verran! Mutta, mutta... tällä tuloksella sijoituttiin toiseksi.

Ei nyt vai noin hurjiin yliaikoihin olla tyytyväinen, mutta koska niin moni muu asia meni hyvin niin lopputuloksena ollaan kuitenkin plussan puolella. Eihän se meidän syy ole jos muut ovat vieläkin huonompia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti