maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kiitos Niinu!

Pitkästä aikaa olin saanut hankittua vuoron Niinulle. Mörkökin oli asiasta aivan innoissaan, viikonlopun loikoilu toimi varmasti positiivisena buustaajana.

Treeneissä oli kinkkisin oloinen rata, minkä kuitenkin opettelin loppuun saakka. Muiden suorituksia katsellessa totesin kyllä että jäädään varmaan hinkkaamaan ensimmäistä kolmannesta... ja se osuus itseasiassa olikin se vaikein. Mietin etukäteen taktiikkaa pujottelun, puomin ja keinun kanssa. Pujottelua päätiin kokeilla ilman targettia, kuten puomiakin. Viimeisenä ollut keinu oli helppo jättää väliin. Putkesta putkeen lähetys hieman mietitytti että miten Mörkö irtoaa itse ollessani puomin toisella puolella...

Alkuun pakkovalssi, minkä ajoitusta jouduttiin hetken hinkkaamaan. Kolmannelta esteeltä persjättö, putki ja Mörkön itsenäinen haku pujotteluun. Hieman pujottelun rytmi rikkoontui, mutta joka tapauksessa onnistunut pujottelu! Tuli todella hyvä mieli Niinun sanoista hänen sanoessaan että pujottelu on edennyt hienosti. Alku uudestaan, pujottelu tästä toistosta vielä paremmiin :)

Puomi ok, mistä perusrallattelua putki - putki, ja yllätykseksni Mörkö irtosi (hieman inhoamaansa) putkeen hyvin. Pakkovalsilla pyöritystä valsseilla höystettynä, minkä jälkeen puomi. Hieno putki/puomi-erottelu Mörköltä! Toinen puomi lähti paremmin kuin ensimmäinen, mutta muuten suorituksena hitaampi. Minun pitää muistaa välttää joutumasta Mörkön edelle puomilla, sillä vedättäminen ei ainakaan nopeuta koiraa...

Lopussa haettiin oikeaa ajoitusta päälle juoksuun, eipä ole tuollaista tullut tehtyäkään aikaisemmin. Ainakaan tarkoituksella ;) Jälleen putki-putki ja loppukiemurat ihan radan loppuun saakka.

Mörkö oli innoissaan ja teki hyvin töitä. Itselläni oli todella hyvä fiilis. Oma pää kesti pujottelun ja puomin, kyllä pienin askelin päästää taatusti vielä vieraille esteillekin kilpailemaan. Sitten kesän jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti