sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tokossa paikallaoloahdistusta ja agilityssä uusia ohjauskuvioita

Eilen piiiitkästä aikaa piirin tokotreeneissä. Tosi mukavat ja nopeatempoiset treenit, missä kerkesin käydä oikeastaan kaikki osa-alueet läpi. Erittäin positiivista oli se, että liikkeestä maahan ja seiso sekä hyppy sujui vanhasta muistista. Myös kapulan pito sivulla istuen onnistui tosi hyvin. Huolenaihetta antaa se, ettei oikealle käännökset ole yhtään parempia treenaamisesta huolimatta ja se että Mörkö nousee paikallaoloista. Vaikka tarkoituksena oli tehdä helppo paikallaolo. Vaikka maanantaina paikallaolo onnistui hyvin. 

Ilmeisesti Mörköä ahistaa etäisyys, kun pääsen koematkan päähän niin menee noin 10s niin Mörkö nousee. Onneksi ei liiku eikä lähde muiden luokse. Täytyy palata runsaasti taakse päin paikallaoloissa, tiesinkin pari kuukautta sitten olleen liian haastavia paikalloloja mutten mitenkään arvannut silloin onnistuneiden (mutta vaikeiden) treenien kantavan epävarmuuden näin kauaksi tapahtuneesta.

Tänään aamu aloitettiin rakentamalla rataa jo 8.30. Maiju Korhonen veti treenit, ja hyvin treenit sujuivatkin. Suostuin kokeilemaan varman pakkovalssin sijaan uusi varsin toimivia ohjauksia kuten
- takaakierto + päällejuoksu
- pyöritys
- takaakierto + backflap (tms :)

Samoin valssi persjättö oli täysin uusi, mutta sitäkin tehokkaampi yhdistelmä. 

Mörkö meni hyvin, oli innoissaan ja tehokas. Pujottelua otin itsekseni vuoroani odotellessa, ilmeisesti varvas vaivaa vielä sen verran etten ottanut pujottelua treeneissä. Loppuun yksi laukalla suoritettu puomi namikipolle. Hiki tuli, ja hyvä mieli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti