lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kontaktikoulussa

Vaikka ei ollakaan Mörkön tassuvaivojen takia päästy pahemmin keinua treenaamaan otin tarjotun tuurauspaikan enemmän kuin innolla vastaan. Ja onneksi otinkin! Vaikka oltiin käyty kouluttajan kanssa sähköpostitse kesksutelua siitä miten keinun kanssa voin jatkaa, niin en ollut ihan kuitenkaan ymmärtänyt asiaa oikein. Nyt on selvät sävelet, ja uskon pääseväni asian kanssa maaliin itseksenikin.

Aloitettiin helpotetulla treenillä, eli pöydät noin puolessa välissä keinua. Tästä aika nopeasti vaikeutettiin harjoitusta niin että pöydät olivatkin lähes keinun alussa. Koska keinun pituus kasvaa, niin kiikahduskin kasvaa - ja tämä hieman jännitti Mörköä alkuunsa. Muutama toisto myöhemmin onneksi Mörkö oli taas rento oma itsensä.

Käytännössä Mörkö on totutettu keinun koahdukseen. Se on totutettu liikkuvaan alustaan. Nyt totutetaan vielä suorituksen kestoon (=keinun pituus). Kun nämä kaikki palat menee helposti, niin sitten voidaankin alkaa häivyttämään apupöytiä ja päästä suorittamaan keinua niin kuin osaavat koirat tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti