sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Mestari-luokka koestettu!

Ozzyn vuoro jälleen päästä kisaamaan. Kisat olivat lähellä (Vantaa), startti oli aamupäivästä (minulle mieluinen), lämpötila oli sopiva (ei liian kuuma) ja rata vaikutti helpolta (itsevarma fiilis). Niinhän siinä sitten kävi, ettei tulosta kuitenkaan tullut erinomaisista lähtötekijöistä huolimatta. Oikeastaan hyvä niin :p Sanoin jo aamulla, että tässä käy vielä kalpaten kun olin ihan varma että tulos tulee. Taas saatiin jalat maahan ja jatketaan nöyrempänä eteen päin :)

Tämän päivän kisarata

Radalla oli kiva määrä meille uusi kylttejä, muttei onneksi niitä kaikkein vaikeimpia (vielä opetuksen alla oleva merkille lähetys sekä edessä peruuttaminen). Uusina asioina päästiin pujottelelmaan oikealla seuraten, päästiin kääntymään tulppaanin ja valkovuokon tavoin. Täyskäännös oikeaan ja puolenvaihto edessä olivat myös uusia tuttavuuksia. Olin tyytyväinen ettei ollut iänikuista houkutusta - ei niinkään sen takia että houkutukset itsessään olisivat vaikeuta vaan tehtävä itsessään ei ole niitä mieluisempia minulle. Käytösruudussa koira istui oikealla kolme minuuttia.

Mestari-luokassa oli yllättävän runsas osaanotto, seitsemän koirakkoa. Meidän vuoro oli mukavasti toiseksi viimeisenä, niin sai hieman katsella myös toisten suorituksia.

Ja kuinka me sitten selviydyttiin:
-1 OV puolen vaihdessa takaa (tässä on nyt joku tyyppivirhe minkä toistan näemmä aina)
-10 siitä että suoritin kyltin 7 täysin väärin! En varmaan edes katsonut koko kylttiä kun tein molemmat oikeaan vaikka olisi pitänyt tehdä valkovuokko...
-1 + -3 tuli sitten varsinaisessa molemmat oikeaan kun jouduin uusimaan
-1 täyskäännös oikeaan
-10 puolenvaihto edessä. Tätä voisi vaikka treenata joskus :)
-10 istu, koira eteen ja oikealta sivulle - Ozzy istui edessä kyltin päälle...
-3 kun teetätin pyörähdyksen aivan liian myöhään
-1 liikkeestä maahan kyltilä jostain syystä pysähdyin itsekin

Summa summarum: 58/100p, eli ei tulosta

Positiivista oli se, että jälleen voin katsoa peiliin. Suurin osa oli ihan itseni aiheuttamia juttuja ja itselle jäi sellainen positiivinen fiilis että on taidollisesti aivan mahdollista saada tulos mestari-luokassa :)

Videotakin löytyy jälleen: http://youtu.be/R4Z-NnaJJBg

Täytynee katsella vielä uusia kisoja... ihan siltä varalta että jos päätän lähteä rally-tokon SM-kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti