tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ozzy BIS-vet ja BIS Lohjan ryhmänäyttelyssä!

Sunnuntaina oli Lohjalla "kotinäyttely", mihin olin ilmoittanut Ozzyn vaikken ollut ihan varma että menenkö näyttelyyn ollenkaan. Muutamat ylioppilasjuhlat olivat kilpailevana vaihtoehtona, mutta kun elämä ei aina mene niin kuin on suunniteltu niin sunnuntai jäi loppujen lopuksi vapaaksi päiväksi. Eli koira pesuun ja silläkin uhalla valmistauduin näyttelyyn vaikka taivaalta oli luvattu sadetta koko sunnuntaiksi.

Maija Heinilälle oli ilmoitettu hurjat 17 partista, suunnilleen saman verran kuin mitä keskimääräisesti on ollut parissa viimeisessä kaikkien rotujen näyttelyissä. Ozzyn arvostelu:
"10-vuotias, todella hyväkuntoinen erinomaisen tyypillinen veteraani. Upea pää. Todella erittäin hyvin kulmautunut edestä & takaa. Ikäisekseen todella hyvä ylälinja. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hyvin erinomaisin askelin. Onnittelut omistajalle."

Ozzy oli siis ROP ja ROP-vet. Ozzyn lisäksi esitin myös Lean Sintin ja Sintistä tuli VSP. Paljon avuliaita ja ihania ihmisiä auttoivat Ozzyn kanssa kun olin Sintin kanssa kehässä ja Sintin esittämisesttä ROP-kehässä. Huikeasti kiitoksia kaikille osallisille!

Päivä jatkui sadetta pidellen ja iltapäivällä valmistauduttiin Marianne Holmin BIS-veteraani kehään. En uskaltanut missään muotoa toivoa muuta kuin korkeintaan sijoitusta kohtuu runsaslukuisesta veteraanijoukosta. Niin vain yllätyksekseni Ozzy valittiin BIS-veteraaniksi :)

Kuva: Venla Kiminki

BIS-vet kehästä juostiin suoraan Elena Ruskovaaran esiarvioitavaksi, hän valitsi ryhmän parhaan. Vaikka tiesinkin että Ozzy on Elenan makuun käyvä partis niin en olisi IKINÄ uskonut että hän lopulta valitsi Ozzyn ryhmän voittajaksi. Tässä kohtaa tuli jotenkin tunnoton olo, meni niin yli kaikista unelmista ettei oikein enää osannut muuta kuin toimia :D

Ozzy matkalla BIS1:ksi. Kuva: Venla Kiminki
BIS-tuomarina toimi Maaret Kärdi ja 2-ryhmän voittajan oli musta nöffi. Näistä kahdesta tuomari valitsi Ozzy Best In Showksi. Käsittämätöntä, voisi sanoa että Ozzy voitti kaiken ja kaikki :)

Kuva: Venla Kiminki

Huikean mahtava päivä! Ei voi kuin olla onnellinen että on terve veteraani, joka viihtyy kehässä. Kiitoksia kaikille autaville käsille ja päivän tuomareille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti