keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Mörkön viikkotreeneissä..

... tehtiin kolmea pientä radan pätkää, ja vaikka varsinainen harjoituksen teema ei ehkä itselleni niin auennutkaan, koin harjoitukset silti onnistuneeksi sillä pääsin treenaamaan puomia radalla, keinua radalla ja pujottelua radalla. Näiden ulkopuolella treenailin vielä pussia ja kauempaa putkeen lähettämistä. Mulle sopiva treenikerta :)

Lyhyesti: puomi suoritettiin laukalla kahteen kertaan (puomilaskuri 15), keinulle Mörkö karkasi kerran ja suoritti  vuorollaan kaksi kertaa keinun ja pujottelu tehtiin jälleen kahdella kaarella (aluksi kaksi toistoa kolmella kaarella + palauttava viimeinen toisto).

Ensi kerralla suunnittelin tekeväni ainoastaan kolme toistoa pujottelua
- ensimmäinen niin että viimeinen (kolmas kaari tokavikassa välissä) noin 20cm päässä pujottelusta
- toinen niin että kolmas kaari on pois
- kolmas sama mutta että itse olen toisella puolella puojttelua

Jos nämäkin sujuvat ongelmitta, niin sitä seuraavalla kerralla aloitan suoraan niin että kaksi viimeistä väliä on ilman kaaria. Sitten on pakko uskoa että kyllä se Mörkö osaa. Ja että pujottelu etenee kohti haluttua ja oikeaoppista suoritusta.

Treeneistä jäi seuraava kommentti mieleen: Mörkö on saanut itsevarmuutta paljon ja sitä myöten vauhtia. Hyvä juttu jos näin on :) Onhan Mörkö nykyään kohtuullisen estevarma ja harvoin tulee kieltoja tai rimojen tiputuksia. Kontaktit ovat alkaneet sujua hyvin. Myös irtoaminen on parantunut aiemmasta. Hyvä välillä itsekin pysähtyä miettimään mitä on saavutettu, eikä vaan koko ajan miettiä miten vauhtia saa lisää - vaikkei vauhtia nyt voikaan liikaa olla. Suunta on kuitenkin oikein hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti