perjantai 15. kesäkuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 28

Eilen käytiin nopeasti hallilla kokeilemassa keppejä apuohjaajan kanssa. Olen huomannut, että osaan itse olla rennompi kun ei tarvitse huolehtia makupala-alustasta. Kaksi verkkoa (kumpikin ~5cm irti pujottelusta) ja kaksi oikein onnistunutta toistoa. Kolmannella toistolla Mörkö päätti mennä ensimmäistä kertaa ikinä väärästä välistä sisään ja otus oli aivn ymmällänsä kun törmäsikin täydestä vauhdista verkkoon. Hyvä juttu siis että ensimäisessä välissä olen pitänyt (turhaa) verkkoa, nyt se osoittautui äärimmäisen tärkeäksi asiaksi. Erityisen tyytyväinen olen että palaute tuli esteeltä eikä minulta, välillä kun Mörkö saattaa ottaa aika paljonkin mun sanomisista itseensä... Joten ei muuta kuin hypyn kautta uudelleen pujotteluun, sisäänmenon Mörkö teki keskittyneesti ja ehkä tästä johtuen hitusen hitaastikin, mutta lopun pujottelusta Mörkö paineli apinan raivolla loppuun.

Ennen, välissä ja pujottelun jälkeen otin muutaman puomin. Hyvin sujuu, joskaan ei koko matkaa laukalla, mutta alastulossa voineekin kait liikkua reippaalla ravilla (?). Pitää tätä hieman pohdiskella kesätauon aikana.

Illalla on vielä tarjolla hyppytekniikkaa. Pujottelua tekisi mieli käydä vielä kerran tekemässä ennen taukoa. Pitää vain houkutella apuohjaaja mukaan. Haluaisin vielä yhden hyvän mielen kerran ilman pujotteluharjoituksen vaikeuttamista, missä toivottavasti ei tapahdu mitään ihmeempiä ja voisin itsekin jättää asian tauon ajaksi hautumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti