torstai 20. syyskuuta 2018

Tuen puutteen tuska

Keväästä saakka olen enemmän ja vähemmän repinyt hiuksia, kun tuntuu ettei mistään saa tukea omissa tavoitteissa. Valitettavasti vähiten omasta seurasta. Vaikka muutama kuukausi asia harmitti kovastikin, niin lopulta haasteet kasvattivat ja pakottivat etsimään vaihtoehtoisia ratkaisuja - jälleen kerran. Vaikeudet jalostavat sanotaan, ja uskon lopputuleman olevan lopulta parempi kuin mitä olisin saanut jos olisin tyytynyt keväällä seuran tarjontaan.

Päädyin lopulta siihen ratkaisuun, että jaan koirien kanssa yhden viikkokoulutuspaikan. Alkuun Tikrulle oli viikottainen koulutuspaikka ja Mörkölle viikottainen kimppispaikka. Lopulta luovuin Tikrun koulutuspaikasta johtuen henkilökohtaisista aikatauluhaasteista (ja myös ihmiskemiasyistä) ja Mörkön kohdalla myönsin itselleni ettei minusta ole oikein kimppistreenaajaksi (ainakaan tällä hetkellä). En jaksa olla kiinnostunut muiden tekemisistä ja etenemisistä siinä määrin kuin mielestäni kimppiksissä pitäisi olla, joten mieluummin olen hieman itsekäs ja käytän treeneissä oloaikani (sis lämmittelyt) lähinnä oman parhaan näkemykseni mukaisesti. Nykyisessä ryhmässä treenaa Tikru pääsääntöisesti ja Mörkön kanssa käyn noin kerta kuukauteen.

Eikä siinä vielä kaikki! Koska kesän aikana ymmärsin, että tarvitsen Mörkön kanssa useammin ohjattua treeniä kuin kerran kuussa niin päädyin lopulta suunnittelemaan yksäreiden sarjan kerran kuussa. Yksäreissä pääpaino siis Mörkössä, mutta koska tunnin aikana kerkeäisi kolmekin koirakkoa treenaamaan pääsee myös Tikru mukaan. Alkuun mietin että kysyisin mukaan jotakuta kolmanneksi, mutta hittoako sitä tehdä yksinkertaisesta asiasta vaikeampaa kun ei ole pakko. Nyt ei tarvitse miettiä kenenkään muun aikatauluja tai toiveita. Aivan huippua, mahdollisuuus kehittyä ja haastaa itseään epämukavuusalueelle luotettavan kouluttajan viemänä. Odotan näitä koulutuksia jo nyt - aikaa vain ja ainoastaan minulle :)

Toki näiden lisäksi seurailen muutamankin kouluttajan ryhmiä, jos välillä ostaisi irtotreenejä. Nämä kuitenkin enemmän tarpeen mukaan ja sellaisia täsmäiskuja.

Asioilla on tapana järjestyä. Tällä kertaa siihen meni melkein viisi kuukautta, ennen kuin lähitulevaisuuden suunnitelmat näyttivät järkeviltä ja ennen kaikkea tekemäni ratkaisut tuntuivat hyviltä. Nyt on taas motivaatio kohdillaan ja päässä monia ideoita tulevvaisuuden varalle odottamassa jalostumista todellisuudeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti