maanantai 30. syyskuuta 2019

Mörkön kanssa Lohjalla

Jes, kauan odotettu päivä kun kisasimme Mörkön kanssa puolen vuoden tauon jälkeen tosissaan. Toki kuukausi sitten kävimme SMissä, mutta noissa kisoissa ei oikeasti voinut tehdä tulosta "tosissaan". Minulla palautuminen täysin kesken ja molemmat puolikuntoisia. Kuukauden aikana olen itse koittanut löytää keskivartalon hallintaa pilateksessa, Mörkö on tehnyt jumppaa säännöllisesti ja olemme lenkkeilleet kohtuullisen hyvin. Uskalsin siis ilmoittautua kisaan.

Tuomarina Reeta Pirttikoski ja hän olikin suunnitellut varsin soljuvan hyppyradan. Onneksi en tiennyt etenemää ennen meidän suoritusta, koska olisin vain lannistunut turhaan. Kovaa sain juosta ja viimeiset kymmenet metrin tuntui jalat pettävän alta, mutta tultiin nollalla maaliin 4,07m/s etenemällä! Tekeminen tuntui muuten hyvältä, mutta oma kroppa on kyllä edelleen aika spagettia. Viisaammat kyllä sanovat että palautumiseen menee ennemmin kuukausia kuin viikkoja, joten ihan alkumatkallahan tässä vielä ollaan. Mörkö eteni hyvin, luki ohjauksia tosi kivasti ja hoiti oman tonttinsa muutenkin mallikelpoisesti.

Agilityradalla heti alussa oli haasteellinen putki puomin keskikohdan kohdalla ja sen jälkeen pujottelu. Tiesin kyllä että jos Mörkö ei irtoa putkeen niin pujottelun kanssa tulee ongelmia... ja niinhän siinä kävi. Jostain syystä ihan muutama sentti ennen putkea Mörkö päättikin kääntyä takaisin ja sitä putken suuta etsiessä kerkesi hyllyttää laittamalla etutassut puomin viistolle osalle. Muutoin hyvää etenemistä ja sujuvaa tekemistä. Pääsin myös haastamaan itseäni takaakierto-persjättö yhdistelmillä valitessani lennosta kolmeen kohtaa tämän ohjauksen alkuperäisin takaakierto-valssi ohjauksen sijaan. Puomilta olisi tullut vitonen, mutta keinu oli tosi hieno. Tietääpähän taas muistutella puomin suoritusta, mutta näin se taitaa ollakin että puomi ja keinu ovat niitä mitä pitää Mörkön kanssa ylläpitää ihan koko ajan.

Oli kyllä kivaa kisata pitkästä aikaa. Harmi ettei saatu suorituksia videoitua kun kaverin kädet olivat täynnä juuri rataan tutustumiseen herännyttä vauvaa. Harmi myös ettei lokakuussa ole kuin yksittäinen kisa mihin pääsen, mutta kisataan edes se yksi kisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti