sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Pujottelun sisäänmeno-haaste

Kerkesinpäs sittenkin eilen treenaamaan pujottelua ennen kuin pakkanen laski liian napakaksi. Halusin palavasti tietää Tikrun todellisen osaamistason ja viimein keksin mielestäni helpon ja tarpeeksi kattavan tavan mitatat osaamista ilman älyttömiä määriä toistoja. Yksinkertaisesti, hakeeko Tikru pujottelun itsenäisesti kaikista kulmista neljän metrin päästä.

Vastaus oli odotettua parempi. Umpikulmista Tikru haki pujottelun kaikkialta neljän metrin päästä. Avokulmissa olikin enemmän vaikeutta, tosin myönnän että juuri nämä hankalimmat kulmat ovat itselleni tylsimpiä opettaa joten aika nopeasti tiedän missä syy... 0-90 avokulmat meni sujuvasti neljästä metristä, 90-180 kulmat taas sujuivat kahden metrin päästä. Sinänsä postiivista että kaikki sisäänmenot onnistuu kahden metrin päästä. Ei uskoisi että matkan tuplaaminen on kovin suuren työn takana. Kyllä tällä osaamistasolla jo kisoihin voisi mennä :)

Mutta kisat saavat vielä odottaa. Pujottelussakin on vielä työstettävää yllä mainitun lisäksi. Tiedän Tikrun pujottelevan yksin koko pujottelun ja niin että hölkkään vieressä. Jostain syystä en ole kokeillut mitä tapahtuu jos menenkin edellä. Tai osaako Tikru sittenkään hakea pujottelua jos kutsunkin pujottelun puolesta välistä. Variaatioitahan riittää, ja ainakin Mörkön kohdalla olen todennut että pujottelutaitojen kehittämisestä saa helposti loppuelämän projektin. Tikrun kohdalla pujottelu on teknisesti paljon vankemmalla pohjalla jo nyt kuin Mörköllä, joten aivan varmasti nykyisellä taitotasolla pärjää kolmosissakin.

Kun pujotteluun saadaan vielä hiukan varmuutta, niin on kiva päästä kellottamaan suoritusnopeuksia. Mikään ei anna viitteitä, että Tikru olisi tavoitteeseeni nähden liian hidas... mutta asiaa ei ole mitenkään todistettu vielä.

Saas nähdä milloin seuraavan kerran pääsee treenaamaan nyt kun pakkaset ja talvi <3 viimein tulivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti