torstai 15. helmikuuta 2018

Voihan puomi!

Onneksi on seura missä on useita erilaisia puomeja! Mörkön juoksupuomiuran aikana olen päässytkin mukavasti erilaisille puomeille omassa hallissa, mutta olihan se silti pieni järkytys että samaisessa paikassa oli taas uusi puomi joka jostain syystä oli Mörkön mielestä hyvin epäilyttävä. Alkuun ihmettelin puomin suorituksen tahmeutta, mutta onneksi hyvin nopeasti huomasin ettei olla ko puomilla koskaan treenattukaan. Kait puomin pinta tuntuu erilaiselta tassun alla, tai runko joustaa eri tavoin kuin tutummat puomit.

Joten... kun eilisten hyvin menneiden päälle juoksu -treenien jälkeen takuttiin ihan perusteiden parissa puomin kanssa, niin tänään käytiin asiaa treenaamassa omalla ajalla. Helpot harjoitteet purivat onneksi nopeasti, ja Mörkö teki lopulta vauhdikkaita joskaan ei osumaltaan aivan optimaalisia suorituksia. Saa nähdä riittääkö tämä treeni siirtämään suorituksen kisoihin. Olettaen ettei ensi viikolla oli hirmuisia pakkasia.

Tikrukin oli mukana, kun Tikrun viikkotreeni peruuntui pakkasen takia. Tikru teki rengasta radan osana, puomin käännöksiä ja pujottelua. Pujottelussa lämmitti mieltä erityisesti 100% onnistumisprosentti ensimmäistä kertaa tehdessä kokonaista pujottelua. Renkaan kanssa ei ole mitään ongelmaa myöskään. Puomin käännökset yllättäen paremmat vasemmalle mikä on Tikrulle yleisesti vaikeampi suunta kääntyä. Olen tainnut tehdä syksyllä enemmän treeniä siihen suuntaan. Käännökset itsessään toimivat kohtuullisen kivasti, mutta nyt pitää keksiä tapa harjoitella suoraan menemisen ja kääntymisen vihje-erottelua. Tätä voi onneksi harjoitella kotona, kunhan nyt jotenkin keksin että miten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti