lauantai 8. huhtikuuta 2017

Radanlukutaito & liikkuminen 1

Mörkön kanssa ihan oikeissa treeneissä :) Tarkoitan, että olin treeneissä ihan vain Mörkön kanssa. Poika jäi viettämään miesten laatuaikaa kotiin ja itse pääsin keskittymään vain ja ainastaan Mörköön. Pystyin tekemään mieleni mukaisen lämmittelyn sekä itselleni ja koiralle, tehtiin treeni uhraamatta ajatustakaan millekään muulle ja käytiin jähdyttelylenkillä niin kuin kuuluukin. Perusasioita, jotka viime aikoina ovat olleet mielessäni lähinnä negatiivisesti kun en ole voinut suorittaa näitä niin hyvin kun olen tahtonut.

Radanlukutaitoa en varsinaisesti treeneistä saanut, joskin kyseessä oli ensimmäinen kerta. Ehkä jatkossa tulee erilailla haastava rata kun kouluttaja (Marjo K-T) tietää missä ryhmä menee. Treenimielessä eniten sain siitä että me tehtiin Mörkön kanssa töitä synkassa. Oma kroppa toimi ja jalat kulki. Mörköllä oli todella kivaa. Marjo sai haastettua pujottelun kanssa minut epämukavuus alueelle niin että otin etumatkaa Mörkön pujotellessa itsenäisesti loppuun. Osaa se!

Ohjauksellisesti takaakiertojen jälkeinen elämä tuntuu kauhean vaikealta, niin kuin aikaisemminkin. Uusi epävarmuus on persjätöt. Toivon todella että aika ja kokemus korjaa tuon. Jostain syystä ohjauksellisesti Mörkö ei lue tiukkaa peruskääntöä oikein vaan tekee "omiaan". Kääntyy kyllä vastakäännöksellä. Tämänkin toivon korjaantuvan tulevien viikojen aikana. Sitä ennen pitää ottaa huomioon jos kisoissa tulee vastaavia kohtia, että joko ohjaan huolella (ja hitaammin) peruskäännöksen tai teen peruskäännöksen.

Juoksupuomi sujui hyvin vaikka puomin alla oli kaksi putkea ja putken takia itselläni oli paljon sivuttaisetäisyyttä. Keinu menee, mutta liian hitaasti. Enkä ollenkaan muista miten aikaisemmin olen vastaavassa tilanteessa saanut nopeutettua keinun suorittamista. Ehkä voisi hetken palata perusteisiin ja paukutella keinua. Ei siinä ainakaan mitään menetä.

Nyt on etureidet, takamus ja alaselkä hellänä. Toivottavasti Mörköllä ei paikat pahemmin jumahtanut. Onhan agility rankkaa, vaikkei monta toistoa tehtykään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti