sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Radanlukutaito & liikkkuminen 2🙂

Perjantaina oli jälleen Marjo Korander-Taavitsaisen vetämä radanlukutaito & liikkuminen -kurssi. Odotin innolla kertaa sillä etukäteen julkaistu treeni lupasi täsmätreeniä tämän hetken "ongelmaani" minkä kanssa tarvitsen ehdottomasti ulkopuolista apua että osaan haastaa itseäni tarpeeksi ja mennä epämukavuusalueelle. Olen nimittäin sössinyt kolme nollaa viime kisoissa pujottelun kanssa, ja varmuuden vuoksi sekä pujottelun alkussa että lopussa. Varmuus puuttuu.


En tiedä ymmärränkö laisinkaan mitä radanlukutaidolla tai liikkumisella tarkotietaan, mutta en kokenut saavani näitä asioita laisinkaan. Mutta kuten sanoin niin sain täsmätreenin siihen mitä eniten kaipasin juuri nyt! Niin huippua.

Käytiin tekemässä 10min alkulämmittely polkujuoksemalla läheisessä metsässä. On muuten mukava tapa saada kroppa lämmiteltyä :) Radalla tehtiin ensimmäinen kerrasta oikein, Toista pujottelun sisäänmenoa jouduin hieman hienosäätämään ja rytmittään, mutta varsinkin poispäinkääntö oli loistava. Kolmannen pujottelun sisäänmeno aiheutti eniten ongelmia, vaikka onkin ehkä näistä "erikoisista sisäänmenoista" eniten harjoiteltu. Sain kuitenkin pidettyä pääni kylmänä ja homma hoitui pienen hakemisen jälkeen. Neljäs pujottelu taas ongelmitta ja rallatellen maaliin. Loppuverkkana 10min kävelyä samaisessa metsässä.

Mörkökin oli niin tyytyväinen ja iloinen :) Itse sain keskityttyä vain olennaiseen :) Vapaa-ajan suorittaminen on taakse jäänyttä aikaa! Ja meillä kaikilla on niin paljon parempi mieli. Hassua ehkäpä, että nyt kun en yritä suorittaa enkä yritä saavuttaa maksimia niin itseasiassa saavutan juuri sen mitä ennen tavoittelin (yleensä saavuttamatta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti