torstai 17. marraskuuta 2016

Oikea perusasento työnalle

Nyt kun olen tarpeeksi tyytväinen Mörkön vasemmalle sivulle tuloon, päätin aloittaa oikean perusasennon työstämisen. Tein samalla hyväksi havaitulla tavalla kuin vasemman perusasennonkin kanssa, eli kuppi maahan minne palkka ja vaihdoin itse omaa rintamasuuntaa suhteessa kuppiin. Ei tullut mitenkään yllätyksenä että oikealle puolelle tuleminen on jokaisesta kulmasta huomattavasti vaikeampaa kuin vasemmalla ja takaa tai vasemmalta sivulle tuleminen suorastaan mahdotonta. Ylipäätänsä Mörkö joutui työstämään pieniä aivojaan hirmuisasti että osasi kääntää pepun oikeata kautta.

Itselläni myös paha tapa käsimerkin käytölle. Koitan päästä tästä eroon vaikkei olekaan virhe rally-tokossa. Kun kuitenkin käytän käsimerkkejä muihin liikkeisiin niin ehkä on loogisempaa ettei vahingossakaan samalla käsimerkillä ole useita merkityksiä, enkä voi olla satavarma etteikö näin olisi tällä hetkellä. Muutenkin kummankin puolen perusasennot pitää olla varmoja pelkillä suullisilla käskyillä. Koska tahdon niin :)

Liki-käskyn kanssa tullee menemään pieni hetki ennen uin suoritusvarmuus on halutulla tasolla. "Loppukoetta" odotan mielenkiinnolla, eli miten hyvin Mörkö erottelee sivu- ja liki-käskyt kun käskyjäj tuleekin sekaisin ja mun Mörkön lähestyminen tapahtuu eri kulmista. Tämän aika ei ole kuitenkaan vielä.

Tikrun kanssa muutaman toiston verran istumista ja varsinkin istumisen malttia, että peppu pysyy penkissä eri häiriöissä. Ihan kivasti alkoi malttia löytyäkin ja pystyin kasvattamaan etäisyyttäkin reilun metrin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti