torstai 26. toukokuuta 2016

Tikru treenailee!

Tällä viikolla Tikru on ollut reipas treenailija. Käytöstavoista ollaan eniten treenattu hiljaisia toisten koirien ohituksia. Välillä onnistuu todella hyvin ja välillä taas maltti häviää tyystin ja pitää huutaa vastaan tulijoille kurkku suorana. Suunta kuitenkin koko ajan parempi, joten jatketaan ohitustreeniä.

Kotosalla ollaan treenattu kohteen kiertämistä sekä etutassut korokkeella kohteen ympäri pyörimistä. Kohteen kiertämisessä mennään nyt noin puolen kierroksen kohdalla. Tavoitteena kaksi kertaa ympäri pyörimistä, eli matkaa vielä on. Etutassut kohteella ympäri pyörimisissä ollaan taasen tehty tällä viikolla suuri edistysaskel, kun Tikru hakeutuu pyöriessään aktiivisesti koskettamaan mun vasenta pohjetta. Tässä suurin hoksaus oli että kun Tikru on palkattu oikeaan paikaan hyvin, niin vapautan Tikrun kokonaan kohteelta - ja kappas kummaa, Tikruhan hakeutui heti takaisin. Niin kuin pitääkin :) Seuraavaksi madalletaan koroketta ja minä kasailen rohkeutta josko uskaltaisi ottaa seuraavan kriittisen askeleen kohteesta sivusuuntaan... Usko kasvoi kyllä kovasti tällä viikolla että näinkin voi (mahdollisesti) opettaa seuraamisen.

Keskiviikkona Tikru vieraili Mörkö treeneissä tehden edelleen perustaitoja. Leikittiin, irrotettiin ja leikittiin. Välillä annoin Tikrun bongata lievästi mutkalla olevan putken - ja sinnehän Tikru paineli. Tein myös muutaman siivekkeen kierron, mutta oli pakko tehdä vähemmän toistoja kuin mitä olin alkujaan suunnitellut. Kentällä oli paljon häiriötä ja ilmeisesti Tikru joutui kovasti työskentelemään ettei ottanut häiriötä, ja sitä myöten väsyi todella nopeasti. Ei se haittaa, pikkupoika kun on niin pääasia on että tehdään ilolla ja täysillä se mikä tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti