perjantai 13. toukokuuta 2016

Lupa treenata

Positiivista, eilen osteopaatilta saatiin lupa alkaa treenailemaan kevyesti viikonloppuna. Mörkö oli edelleen jumissa vasemmalta puolelta lantiosta, mikä oli kyllä lievästi yllättävää. Jos olisin koiran käytöksen perusteella arvioinut niin olisin sanonut terveeksi. Mörkön hyvätuulisuus jatkui aamusta tähän aamuun ja ilokseni huomasin Mörkön seisovan aamulla selkä täysin suorana sekä makaavan runko pitkänä (selkä ja lantio rentona).

Suunta on siis oikea, joskin pitää varovaisesti palautella takaisin treeniarkeen. Seuraava tsekkaus parin viikon päästä. Sydän syrjällään toivon että Mörkö kerkeää palautua kuntoon ennen SMiä, ja vielä mielellään niin että kerkeäisi muutaman startin saamaan alle ennen kisoja. Puomin ja keinun kanssa pitää ottaa tehokuuri, jahka päästään normaaliin arkeen.

Koska Mörkö ei päässyt treenaamaan, niin hyödynsin heti ajan Tikrun kanssa. Tikrun malttia testattiin sillä ettei hieman liikkuvaan leluun saa käydä kiinni ilman lupaa, mutta luvan saatuaan saakin käydä kiinni kunnolla. Tein muutaman kerran putkea tarjoamisen kautta, mutta tämä ei jostain syystä ollut Tikrusta tänään kovinkaan riemua herättävää. Muutama siivekkeen kierto kumpaankin suuntaan. Hyvin teki vaikka mielenkiinnon kohteena olisi mieluummin ollut kentälle laskeutunut lokki sekä viereisen radan koira. Viimeinen kierto suuntaansa palkkasin lelulla, siitä kun Tikru saa selkeästi suuremmat kiksit.

Ozzy pääsi eilen pesulle (ja punkkitarkastukseen). Onneksi ylimääräisiä kyytiläisiä ei löytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti