sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Sanni Kariniemen opissa

 Perjantaina pitkästä aikaa treeneissä. Tikru on taukoillut kuukauden verran, toki lenkkiä ja jumppaa olen tänä aikana tehnyt. Päätin ottaa kevyesti treeneissä. Hypyt matalalla, enkä halunnut tehdä kontakteja tai pujottelua. Tavoitteena saada minulle treeniä persjättöihin ja innareihin. Ja nämähän onnistuivat mainiosti! Antoi ymmärtää että osaisin asian, mutta ehkä totuus ei ole ihan näin mainio.


Ensimmäinen pätkä 1-12 meni oikein mainiosta. Hyppyjen 6-7 väliin persjättö, mikä sujui kyllä hyvin mutta ei tuntunut kovinkaan hyvältä. 12 putki löytyi todella hyvin. 25-29 jouduttiin pariin kertaan uusimaan kun hätäilin innarin kanssa hypyllä 29 ja siten jätin koiralle aivan liian vhän tilaa. 30-37 sai hymyn kasvoille onnistuneen persjätön kanssa putken sekä hypyn 36 jälkeen ja persjätön perään vieä todella hyvältä tuntunut innari hypylle 37. 

Kesän ensimmäinen kuuma päivä meinasi hyydyttää Tikrun. Onneksi koko ryhmä halusi tehdä kahdessa osassa, niin saatiin pidettyä kummatkin treenipätkät 6min pituisena. Oli kiva havaita että Tikru on alkanut myös itse hakeutumaan esteille, pariinkin kertaan korjasi oman tiensä hypylle (aikaisemmin olisi vastaavissa tilanteissa mennyt ohitse). Meidän tiimityö alkaa hioitumaan oikealle tasolle, tehdään yhdessä toisia tukien ja toisen mokia korjaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti