maanantai 20. kesäkuuta 2022

Sadekisoissa

 Lauantaina oli pitkästä aikaa Tikrun kanssa kisat. Viikolla vielä mietin että mitenkä ihmeessä Tikru selviää lämmön kanssa, mutta kisapäivänä ei tätä ongelmaa ollut. Koko päivän satoi vettä, välillä tihkuttamalla ja välillä saavista kaatamalla. Oli mukava huomata ettei sade haitannut Tikrua mitenkään. Eikä ulkona kisaaminenkaan enää kummastuttanut koiraa.

Riikka Kankainen juoksutti meitä kahden radan verran. Tuloksilla ei varsinaisesti juhlittu, mutta hylkäyksetkin vältyttiin. Agilityradalla puomilta vitonen, mikä ei yllättänyt kun nyt on Galicanin puomin suoritus rikki. Smartilla menee täydellisesti. Valkoinen rengas ihmetytti kiellon verran. Itse olen tyytyväinen rohkeaan ohjaamiseen muutamilla persjätöilläkin. Olihan se vielä mukava yllätys kun kiellonkin kanssa päästiin ihanneaikaan kun etenemä oli kuitenkin 3,8m/s. Hyvä että tässäkin olemme menneet eteen päin, enää ei ala itseä hirvittämään kun etenemä nousee lähemmäs neljää. Rentoa menoa.

Hypäri ei ollut yhtään profiililtaan minun ratani takaakiertoineen. Lähtö oli keskellä rataa, ja jotta remmin sai järkevästi syrjään niin päätin kantaa Tikrun lähtöön. Virhe! Älä muuta rutiineja siis. Alun kolme estettä Tikru vain isotteli aidan takana oleville koirille, mutta sitten kun rata lähti sujumaan niin sujuikin oikein mallikkaasti. Käännöskäskyissä voisi olla tiukemmat käännökset, näitä ei olekaan harjoiteltu aikoihin joten pitää ottaa työn alle. Erityisen tyytyväinen olin omasta oivalluksesta persjätön sijoittumisen suhteen, Kariniemen opista jotain siirtyi heti radallekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti