sunnuntai 8. elokuuta 2021

Treenailtu on, vähän mutta on kuitenkin!

 Ihan hirveän paljon ei ole kesäkuukausina ollut aikaa treenailuun. Jos aikaisemmin treenikertoja tuli kuukaudessa 6-9 kertaa, niin nyt viime kuukausina olen saanut itseni hallille 1-3 kertaa kuukaudessa. Vähät treenit on tehty hyvällä ajatuksella, joten kehitystä toivottuun suuntaan on tapahtunut. Viimeisimmällä kerralla oli kuvaajakin matkassa, on aina mukava saada omasta koirastaan hyviä kuvia :)



Päällimmäisinä teemoina on ollut - yllätys yllätys  - juoksupuomi, pujottelu ja suulliset käännöskäskyt. Puomi on ollut nyt pitkään hyvässä nosteessa. Tietty kun ei treenaa niin ei voi tulla takapakkiakaan ;) Ei  vaan oikeasti on tullut nyt monta peräkkäistä treeniä hyvillä osumilla ja heinäkuun kisoissa vielä hieno suoritus kisatilanteessa. Vielä en tuuleta että nyt osataan, treeniä tarvitsee kyllä vielä.

Pikkuhiljaa treenaamisen painopistettä voisi kyllä alkaa siirtämään muihin juttuihin. Nyt olen hiukan muistutellut suullisia käännöskäskyjä. Kohtuu hyvin Tikru ne muisti, mutta varsinkin oikealle kääntymistä pitää vahvistaa vielä. Pujottelu itsessään on toimiva suoritus, mutta sisäänmenokulmia tulee muistella ja vahvistaa. Vaikka Tikru osaa mennä joka kulmasta ja muutaman metrin etäisyydeltä pujotteluun, niin kovasta vauhdisa pujottelun lähestymisiä onkin tullut harjoiteltua luvattoman vähän.

Onhan tätä treenattavaa. Onneksi on laji missä ei koskaan treeniaiheet lopu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti