maanantai 7. toukokuuta 2018

Pitkästä aikaa huipputreenit Tikrun kanssa

On ollut hiukan huonoa "tuuria" viime aikoina. Viime viikolle osui vappuaatto. Sitä edeltävänä viikkonaoli kyllä treenit, mutta koska kouluttajat eivät osanneet auttaa siinä miksei serpentiini onnistunut päätin jättää treenit lyhyeen ennen kuin oma pinna palaa. Jotain tein systemaattisesti niin ettei Tikru hypännyt minun suuntaan, ärsytti suunnattomasti kun ei keksitty mistä johtui. Kolme viikkoa sitten oli mittaustilaisuus, missä Tikru mitattiiin odotetusti miniksi. Kuukausi sitten treenit loppuivat ennen kuin alkoivatkaan kun hallin ympäristössä oli niin ihanat juoksutuoksut ettei Tikru ollut ollenkaan kuulolla.

Tänään treeneissä oli kaksi teemaa. Hyppyrinki, missä koira suorittaa vaihtelevan korkuisia hyppyjä sekä rengas haastavammista kulmista. Hyppyrinkiä tein kerran kumpaankin suuntaan. Tikru imi tosi hyvin hypyille ja suoritti kaikki hypyt (20-30cm) mallikkaasti hyvällä tekniikalla. Samoin rengasta tein vain kaksi toistoa, kerran kumpaankin suuntaan (hyppy-rengas-putki). Mitäpä sitä turhaan hinkkamaan kun koira suorittaa satasella ja kaikilla on hyvä mieli :) Tätä onkin odotettu.

Erityisesti mieltä lämmitti ihan aluksi se kun Tikru pyysi hihnassa kahteen kertaan putkeen. Päästin vapaaksi ja putkeenhan se livahti oikein mallikkaasti. Mukana ollut muksukin jaksoi treenit hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti