sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Himoittu CACIB!

Eilen oli mukava päivä Helsingin vinttikoiraradalla. Seura oli mahtavaa, teltta tarjosi varjoa ja menestys tuli kirsikkana kakun päälle. Olin jostain syystä ajatellut että näyttely olisi kaikkien rotujen näyttely, joten paras uros valinnan jälkeen käteeni lykätty CACIB oli enemmän kuin mieluinen yllätys. Tikrun CACIB tili on nyt avattu, ja aika alkoi vihdoinkin juoksemaan. Tikru siis voitti urokset ja valittiin lopulta rotunsa parhaaksi. Pieni mies esiintyi todella pätevästi, unohtamatta kuitenkaan satunnaista ilottelua. Pienet hepulit sallitaan jatkossakin kehässä :)

Tuomari Inga Siil
2 years. Excellent type and size. A bit long in body. Very beautiful head and expression. Excellent next and topline. Correct tail set and tail carriage. Well angulated. Need some forechest and deeper ribcage. Excellent body. Excellent coat quality and condition. A bit loose in elbows. Excellent movement form side. Excellent carriage.



Lämpimän ja aurinkoisen päivän päätteeksi Tikru edusti vielä erittäin hyvin itseään isossa kehässä, mutta tällä kertaa ei nuori mies päässyt jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti