lauantai 5. toukokuuta 2018

Harjoittelemassa kilpailemista - Tikrun ekat epikset

Tänään käytiin ASTn kentällä tukiepiksissä. Kilpailtiin supermölleissä (hypyt, putket) ja tarkoituksena oli treenata kilpailemista. Sen takia ilmoittauduin vain yhdelle radalle. Olin iloisesti yllättynyt että kisoissa oli kuulutus sekä pilliin vihellys lähtömerkiksi. Tikru pääsi tutustumaan moneen uuteen asiaan samalla kertaa! Tämä oli vasta neljäs treenipaikka Tikrulle, liian montaa eri paikaa koira ei kyllä ole nähnyt. Saisi saada laajempaakin kokemusta esteistä ja paikoista.

Olin tosin tyytyväinen ettei koira korvaansa lotkauttanut kuulutuksille tai pillille. Tikru istui luottavaisen ja rennon näköisenä lähdössä ja odotti vapautusta kuten kuuluukin. Putket selkeästi jännitti, viimeistä putkea lukuun ottamatta Tikru selkeästi hidasteli putken alussa. Lopussa olleessa kolmen hypyn suoralla Tikru löysi itsestään rennon vaihteen ja se näkyi vauhdin kasvuna sekä viimeisen putken itsevarmempana suorittamisena.

Maalissa nollalla ja noin 3.7m/s etenemällä. Ihan mukava lukema, varsinkin kun Tikru selkeästi liikkui käsijarru päällä uudessa tilanteessa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen oltiin kolmansia, mutta koska uusintastartteja sai tehdä niin monta kuin halusi ja paras tulos jäi voimaan niin lopulta löytyi nopeampia suorituksia. 

Erinomaisen hyvä treeni ja kokemus.


Kuvaaja Anna Brack sai napattua pari kuvaa Tikrusta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti