keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Jälleen keinun parissa

Hiihtolomien takia oli varsinaiset treenti peruttu, mutta sehän passasi minulle hyvin. Joten hallille tarkoituksena katsastaa seuraava säädettävä keinu. Mutta, mutta... agimetin keinun säätämiseen tarvitsee rautasahaa ja hieman säätöä pulttien ja muttereiden ollessa umpiruostuneita. Muuten vaikutti varsin pätevältä peliltä, täytyy vain ottaa asiakseen keinun kunnostus.

Kannettiin seuraava keinu kehiin, tällä kertaa merkiksi osui Kagility. Tätä aikamme tutkittuamme huomasimme että tätä keinua pystyy myös säätämään. Se ei koskaan selvinnyt että onko keinua varsinaisesti tarkoitettu säädettäväksi ja hieman huterahan tuo on, mutta putkien painoilla maahan pönkättynä ajoi asiansa. Tosin keinua ei saanut ihan niin alas kuin olisin toivonut.

Viitisen toistoa keinua, ihan kivasti Mörkö meni kontaktille saakka ennen kuin jarrutti. Väliin kaksi toistoa puomin alastuloa ja yksi kokonainen puomi, hyviä suorituksia kaikki. Loppuun vielä kolme keinua. Piti ottaa yksi ylimääräinen kerta kun toiseksi viimeinen suoritus oli taas yhtä jarrutusta. Viimeisen toison ollessa taas tosi hyvä.

Säädettävä keinu toimii Mörköllä kyllä hyvin. Tosi vähillä toistolla on jarruttelu hävinnyt lähes olemattomiin. Joskin seuraavalla kerralla pitää tehdä samalla vaikeudella kuin tänään, tai ehkä hieman helpompana. Uskon kuitenkin että keinun ylläpitoon tällainen treeni sopii hyvin.

Käveltiin Tikrun ja Mörkön kanssa loppuverryttelynä hallilta kotiin, kaikkinensa meni 40 minuuttia. Hyvin Tikrukin jaksaa. Nenä vie paljon enemmän Tikrua, Mörkön haistellessa itse asiassa aika satunnaisesti. Välillä Tikrun piti lumihangessa ottaa nautinnollisia lumikylpyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti